Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 березня 2018 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

1.1. Сердюк Наталії Вячеславівні для будівництва складу металопрокату на орендованій земельній ділянці по просп. Миру, 235а в м. Чернігові зі знесенням частини існуючих приміщень.

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «ОСНОВА-БУД-7» для реконструкції частини власних нежитлових приміщень по вул. Незалежності, 15 в м. Чернігові для улаштування аптеки з окремим входом.

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Аптека № 1 ТМ» для реконструкції власної нежитлової будівлі з улаштуванням мансардного поверху по вул. Шевченка, 4.

2. Внести зміни:

2.1. Внести зміни до пунктів 5, 7 та 9 розділу «Загальні дані» містобудівних  умов  та обмежень  забудови  земельної ділянки від  02.03.2017 № 02-01/17  наданих комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва автомобільного газозаправного пункту по проспекту Миру від вул. Неборака на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні.

2.2. Внести зміни до пунктів 1, 2, 3 та 10 розділу «Загальні дані» містобудівних умов  та  обмежень забудови  земельної  ділянки від  03.11.2016 № 02-01/122  наданих приватному підприємству «Фірма «Економ сервіс» для будівництва газонаповнювальної станції по вул. Тичини на орендованій земельній ділянці в м. Чернігові.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!