Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 лютого 2018 р.

Про затвердження змін і доповнень до Регламенту виконавчого комітету Чернігівської міської ради


Про затвердження змін і доповнень
до Регламенту виконавчого комітету
Чернігівської міської ради

 

Відповідно до частини 6 статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" та наказу Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5 "Про затвердження Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях" виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити зміни і доповнення до Регламенту виконавчого комітету Чернігівської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 18.01.2016 № 1, що додаються.

2. В тексті розділу 9 Регламенту виконавчого комітету Чернігівської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 18.01.2016 № 1, замінити слова «відділ з питань регуляторної політики» в усіх відмінках на «юридичний відділ» у відповідних відмінках.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!