Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 лютого 2018 р.

Про утворення наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій


Про утворення наглядової ради
з питань розподілу і утримання житла
у гуртожитках та використання
гуртожитків і прибудинкових територій

 

Відповідно до ст.ст. 22,24 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.04.2009 № 428 «Про затвердження Положення про наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій», Житлового кодексу Української РСР, Конституції України, керуючись ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою здійснення громадського контролю за цільовим використанням гуртожитків як цілісних майнових комплексів та прибудинкових територій, дотриманням законодавства з питань розподілу житлових приміщень у гуртожитках, прийняттям рішень щодо приватизації жилих приміщень, забезпечення реалізації правових, майнових, економічних, соціальних, організаційних питань щодо забезпечення реалізації конституційного права громадян на житло, які тривалий час на правових підставах проживають у гуртожитках, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Утворити наглядову раду з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій.

2 Затвердити:

2.1. Склад наглядової ради з питань розподілу й утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій, що додається.

2.2. Положення про наглядову раду з питань розподілу й утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій, що додається.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шевченка О. В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!