Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 січня 2018 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.1. Затвердити  та надати  містобудівні   умови  і    обмеження    забудови земельної ділянки Каменецькій Ірині Михайлівні для реконструкції власного житлового двоповерхового будинку з надбудовою третього поверху на орендованій земельній ділянці по вул. Єлецькій, 13.

1.2. Підприємству з іноземними інвестиціями «Макдональдз Юкрейн Лтд» для реконструкції закладу громадського харчування «МакДональдз-Маркет» по вул. Кирпоноса, 34 з будівництвом прибудови для розширення залу на орендованій земельній ділянці.

2. Внести зміни:

2.1. До пункту 1.23. рішення виконавчого комітету  Чернігівської міської ради від 31 липня 2015 року № 195  «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради  для будівництва багатоквартирного житлового будинку № 11 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими нежитловими та офісними приміщеннями на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні з автономним джерелом теплопостачання по вул. Курсанта Єськова в м. Чернігові, з виділенням пускових комплексів:

перший пусковий комплекс –  будівництво багатоквартирного житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі;

другий пусковий комплекс - будівництво вбудовано-прибудованих нежитлових та офісних приміщень із автономним джерелом теплопостачання».

Містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 23.09.2015 № 02-01/144 привести у відповідність до нормативних документів.

2.2. Внести зміни до пункту 10 розділу «Загальні дані» містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 16.03.2017 № 02-01/38 наданих комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва центру дозвілля в комплексі з багатоповерховим житловим будинком № 19 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі  в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» в м. Чернігові, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!