Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 січня 2018 р.

Про тимчасове розміщення зовнішньої реклами


Про тимчасове розміщення
зовнішньої реклами

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про рекламу», частини 5 Тимчасового порядку використання території м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 28 грудня 2011 року (16 сесія 6 скликання), рішення виконавчого  комітету  Чернігівської міської ради від 20 жовтня 2008 року       № 279 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова» зі змінами та доповненнями, розглянувши пропозиції робочого органу – управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити тимчасове розміщення зовнішньої реклами строком на один рік фізичній особі-підприємцю Ромашину Віктору Володимировичу на наземну рекламну конструкцію типу «сіті-лайт», розміром 1,8 м х 1,2 м, за адресою – вул. Попудренка, 1А.

2. Продовжити термін дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами строком на один рік:

2.1. Приватному підприємству «Магр-Авто» на наземні рекламні конструкції типу:

2.1.1. «бігборд» з двома площинами, розміром 3,0 м х 6,0 м, за адресами:

- вул. Івана Мазепи, виїзд в напрямку м. Славутич з правої сторони  за  100 м від кільцевої розв`язки;

- вул. Старобілоуська, 16 А;

2.1.2. рекламний щит з однією площиною за індивідуальним проектом, розміром 3,0 м х 6,0 м, за адресою – вул. Громадська, 47 А;

2.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «INTER CARS UKRAINE» на рекламну конструкцію типу «сіті-лайт», розміром 1,2 м х 1,8 м, за адресою – вул. Старобілоуська, 63;

2.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «АВС РЕАЛ ЛОГІСТИК ПЛЮС» на наземну рекламну конструкцію, розміром 2,0 м х 2,0 м, за адресою – вул. Дніпровська, 34. 

3. Скасувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, за заявою розповсюджувача фізичній особі-підприємцю Карташовій Марії Михайлівні на рекламну конструкцію типу «лайт-бокс» на фасаді житлового будинку, 0,5 м х 3,0 м, за адресою – вул. Рокоссовського, 25. 

4. У зв’язку з уточненням адреси розміщення рекламної конструкції, внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від  30 серпня 2017 року № 381 «Про тимчасове розміщення зовнішньої реклами» та змінити у пункті 1.7.1 словосполучення «просп. Миру, 34» на словосполучення «просп. Миру, 32».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!