Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 грудня 2017 р.

Про розгляд звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита


Про розгляд звернення
щодо надання пільги
зі сплати державного мита

 

Керуючись статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 5 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”, розглянувши звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита та у зв’язку зі складним матеріальним становищем, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Звільнити від сплати державного мита:

1.1. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Бабчінець Катерину Михайлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.  

1.2. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Власюк Галину Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.3. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Волосович Марину Ігорівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.4. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Ігнатенко Наталію Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.5. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Ігнатьєву Наталію Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.6. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Молодченко Анну Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.7. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Тумасову Марину Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.8. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Фадєєву Юлію Петрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О.А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!