Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 серпня 2017 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок:

1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю "Фірма "СКЛ" для реконструкції власного приміщення магазину під закусочну по просп. Перемоги, 87, на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні.

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю "Торгово-виробнича компанія "Полюс СП" для будівництва прибудови до нежитлового приміщення для улаштування холодильних камер та адміністративно-побутових приміщень по вул. Старобілоуській, 73 за згодою громадянина Безнощенка Олександра Ігоровича,  на орендованій земельній ділянці.

Скасувати раніше надані містобудівні умови і обмеження від 2 червня 2016 року № 02-01/67 затверджені та надані відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 2 червня 2016 року № 231.

1.3. Скепському Миколі Анатолійовичу для будівництва прибудови до адміністративно-побутово-торгівельного комплексу для улаштування магазину по вул. Козацькій, 20а на орендованій земельній ділянці.

1.4. Аблапохіній Тамарі Григорівні, Барило Аллі Леонідівні, Горнашко Петру Федоровичу, товариству з обмеженою відповідальністю "Новатор - Чернігів - 2006" для реконструкції приміщення мініпивоварні з будівництвом прибудови та надбудови для розширення виробництва, влаштування адміністративно - побутових, допоміжних та підсобних приміщень по вул. Володимира Дрозда, 2 на орендованих земельних ділянок.

1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю "ГОЛДЕН ГАЗ" для будівництва автомобільного газозаправного пункту по просп. Миру, 192 на орендованій земельній ділянці.

2. Внести зміни:

2.1. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 квітня 2015 року № 104  «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для реконструкції дезінфекційної камери міської лікарні №1 міської ради на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні розташованої по просп. Миру, 44 м. Чернігів".

2.2. До пункту 10 розділу «Загальні дані» містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 18 лютого 2016 року № 62, замінивши площу забудови на 480,0 м² та загальну площу приміщення на    920,0 м², наданих Цимбалу Віктору Тимофійовичу для реконструкції власної нежитлової будівлі з прибудовою та надбудовою для улаштування швейно-виробничої майстерні, офісних приміщень та будівництва топкової на твердому паливі по вул. Любченка, 3 на орендованій земельній ділянці.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!