Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 липня 2017 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок: 

1.1. Целуйку Федору Єгоровичу для реконструкції власного приміщення магазину непродовольчих товарів з прибудовою сходової клітини та надбудовою другого поверху для влаштування магазину непродовольчих товарів по вул. . . . на орендованій земельній ділянці. 

1.2. Фізичній особі-підприємцю Малюку Андрію Івановичу для будівництва гаражного баксу по вул. Всіхсвятській, 7 на орендованій земельній ділянці. 

1.3. Фізичній особі-підприємцю Проценку Сергію Івановичу для будівництва ремонтної майстерні на орендованій земельній ділянці по просп. Миру, 243. 

1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГОЛДЕН ГАЗ» для будівництва автомобільного газозаправного пункту по просп. Миру, 192 на орендованій земельній ділянці. 

1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Коопринок» для будівництва торгових рядів на території Центрального ринку по вул. Ринковій, 1 на орендованій  земельній ділянці з виділенням черговості:

перша черга – будівництво торгових павільйонів в кількості 9 штук;   друга черга - будівництво торгових павільйонів в кількості 30 штук.

1.6. Бондаренко Анні Миколаївні для реконструкції нежитлового приміщення (квартира № 240) по вул. . . . .

1.7. Огольцову Михайлу Давидовичу для реконструкції частини власного нежитлового приміщення з надбудовою адміністративних приміщень по вул. . .

1.8. Задорожному Євгену Володимировичу для будівництва приміщення сушки для деревини та котельної по вул. . . . на орендованій земельній ділянці.

1.9. Бакалінській Лідії Миколаївні для реконструкції власної виробничої та адміністративно-побутової будівлі з прибудовою для улаштування виробничих та складських приміщень та будівництва прохідної, приміщення з навісом для улаштування автономного джерела теплопостачання по вул. . . . на орендованій земельній ділянці.

2. Внести зміни: 

2.1. За результатами позапланової перевірки, проведеної Управлінням Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області, внести зміни до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  01.09.2016 № 02-01/99 наданих комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради  для будівництва будівлі з улаштуванням окремих машиномісць та приміщення для охорони в районі вул. Курсанта Єськова на земельній ділянці, яка надана в постійне користування та доповнити пункт 10 «загальні дані», пункти 2, 4, 6, 7, 10, 11 розділу «містобудівні умови та обмеження» показниками, відповідно до нормативних документів.

2.2. До пункту 1.1. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 3 листопада 2016 року № 482 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та до містобудівних  умов та  обмежень забудови  земельної   ділянки від  03.11.2016 № 02-01/118 і викласти в такій редакції: «Приватному акціонерному товариству «Житлокомунпостачторг» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з об’єктами соціально-побутового призначення по вул. Гончій, 59 на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні». 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!