Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 травня 2017 р.

Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова

проект
Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 19 травня 2017 року № 5) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктом 3 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо сплати за приєднання до мереж суб’єктів природних монополій» та Положенням про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року (44 сесія 6 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:    

1. Не залучати до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста управління капітального будівництва Чернігівської міської ради при:

- капітальному ремонті фізіотерапевтичного відділення міської лікарні  № 1 по просп. Миру, 44 в м. Чернігові;

- реконструкції 3-го поліклінічного відділення міської лікарні № 1 по просп. Миру, 44 в м. Чернігові;

- будівництві туалетів на кладовищі «Яцево» в м. Чернігові;

- реконструкції відділення медичних профілактичних оглядів дитячої поліклініки № 1 Чернігівської міської лікарні по вул. Пирогова, 15 в м. Чернігові.

2. Зменшити розмір пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова:

 2.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» (інвестору будівництва) на суму 1 272 293 грн при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 8/3 (будівельний номер) із автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання для розміщення магазину продовольчих товарів у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» (розрахований розмір пайової участі для житлових приміщень становить 840 655 грн та нежитлових приміщень становить 431 638 грн), відповідно до договору № 90 про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, зареєстрованого 18 серпня 2015 року.

Зменшення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури збудованих поза межами земельної ділянки багатоповерхового житлового будинку по вул. Незалежності, 15 в третьому мікрорайоні житлового району «Масани», загальною вартістю 4 646 754,67 грн, а саме:

- мереж водопониження рівня ґрунтових вод у сумі 1 562 012 грн;

- мереж водопостачання у сумі 1 034 792 грн;

- мереж водовідведення у сумі 464 942, 67 грн;

- насосної станції підвищення тиску системи водопостачання (знаходиться в окремо розташованій одноповерховій будівлі по вул. Незалежності, 15в) у сумі 1 585 008 грн, які передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 квітня 2017 року № 175 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури».

Залишок суми перевищення витрат у зв’язку з будівництвом зазначених зовнішніх інженерних мереж становить 3 374 461,67 грн.

Зазначений залишок передбачити товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» (інвестору будівництва) до зарахування в якості пайового внеску до міського бюджету на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при створенні інших об’єктів будівництва.

2.2. Дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестору будівництва) на суму 794 535 грн при будівництві об’єкта «Реконструкція застарілого житлового фонду - багатоквартирного житлового будинку,  шляхом   будівництва   уніфікованого   житла підвищеної комфортності серії «УСБ-2015» - багатоквартирного житлового будинку з вбудованими об’єктами соціальної інфраструктури, господарськими приміщеннями та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі  на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Привокзальне» по                                     вул. Текстильників, 26» (розрахований розмір пайової участі для житлових приміщень становить 1 234 803 грн та нежитлових приміщень становить 16 591 грн), відповідно до договору № 7 про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, зареєстрованого 23 лютого 2017 року.

Зменшення розміру пайової участі у розвитку
інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури, збудованих поза межами земельних ділянок об’єктів будівництва, загальною вартістю 794 535 грн, а саме:

- мереж водопостачання у сумі 7 780 грн,

- мереж водовідведення у сумі 4 402 грн,

- обладнання підвищувальної насосної станції (встановлене в будівлі по вул. 1-го Травня, 189а, що перебуває на балансі комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради) у сумі 304 938 грн, які збудовані поза межами земельної ділянки об’єкта будівництва по вул. 1-го Травня, 195а та передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 лютого 2015 року № 52 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури» та  від 23 вересня 2015 року № 245 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури»;

- мереж газопостачання у сумі 31 345 грн,

- шафового газорегуляторного пункту ШП 2М2 з пунктом обліку газу ПОГ Р-G65-8-0,6-4-У1 у сумі 85 720 грн, які збудовані поза межами земельної ділянки об’єкта будівництва по вул. Красносільського, 85 та передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 липня 2014 року № 216 та  від 18 лютого 2015 року № 52 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури»;

- мереж газопостачання у сумі 197 260 грн,

- водовідведення у сумі 65 560 грн,

- теплопостачання у сумі 97 530 грн, які збудовані поза межами земельної ділянки об’єкта будівництва по вул. Незалежності, 12б та передані у комунальну  власність   територіальної   громади м. Чернігова   відповідно   до

рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 червня 2015 року № 160 та від 21 квітня 2015 року № 106  «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Заступник міського голови                                                          О.А. Ломако

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!