Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2017 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок

проект
Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки командитному товариству «Товариство з обмеженою відповідальністю «Поліссяєвробуд» для реконструкції існуючої власної будівлі складу для улаштування хлібопекарського виробництва по вул. Ціолковського, 30 на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

2. Внести зміни до пункту 1.1. рішення виконавчого комітету Чернігівської  міської  ради від 6 жовтня 2016 року № 436 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради для будівництва автозаправного комплексу з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів, магазином, міні-кафе та АГЗП на розі вулиць Толстого та Старопосадської.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!