Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 травня 2017 р.

Про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів

 

проект
Про підвищення тарифних розрядів педагогічним
працівникам дошкільних, позашкільних та
професійно-технічних навчальних закладів

 

 

Відповідно до статей 28, 32 та підпункту 1 пункту 2 статті 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, норм Бюджетного кодексу України виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Схвалити проект рішення щодо підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, що додається.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) спільно з постійною комісією міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), управлінням освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.), управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Савченко О. Ф.), управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради (Дериземля А. В.) опрацювати проект рішення щодо підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів та внести на розгляд міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. та постійні комісії міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.).


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!