Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 травня 2017 р.

Про затвердження Переліків видів робіт та об’єктів у м. Чернігові, на яких можуть відбувати покарання та адміністративне стягнення у виді громадських робіт

проект
Про затвердження Переліків видів робіт та об’єктів
у м. Чернігові, на яких можуть відбувати покарання
та адміністративне стягнення у виді громадських робіт

 

З метою забезпечення громадського порядку, керуючись підпунктом 2 пункту "а" частини 1 статті 38 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", згідно зі статтею 56 Кримінального кодексу України, статтями 36-40 Кримінально-виконавчого кодексу України та статтею 301 Кодексу України про адміністративні правопорушення виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити Переліки видів робіт та об’єктів у м. Чернігові, на яких можуть відбувати покарання та адміністративне стягнення у виді громадських робіт особи, які перебувають на обліку у Деснянському і Новозаводському районних секторах Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробацій Міністерства юстиції України, на яких можуть відбувати покарання та адміністративне стягнення у виді громадських робіт неповнолітні особи, які перебувають на обліку у Деснянському і Новозаводському районних секторах Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробацій Міністерства юстиції України, що додаються.

2. Керівникам підприємств щокварталу до 10 числа місяця наступного за звітнім періодом надавати інформацію про хід виконання рішення до відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради.

3. Деснянському і Новозаводському районним секторам Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробацій Міністерства юстиції України щороку до 10 липня та до 10 січня надавати до відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради інформацію про виконання.

4. Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 листопада 2016 року № 526 "Про затвердження Переліків видів робіт та об’єктів у м. Чернігові, на яких можуть відбувати покарання та адміністративне стягнення у виді громадських робіт особи та неповнолітні особи, які перебувають на обліку у Чернігівському міському відділі кримінально – виконавчої інспекції" зі змінами та доповненнями вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!