Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2017 р.

Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури

 

проект
Про передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів соціальної інфраструктури

 


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання), рішення міської ради від 24 березня 2017 року № 18/VII-3 та розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова зовнішніх мереж для водозниження рівня ґрунтових вод, водопроводу, каналізації  та насосної станції для підвищення тиску системи водопостачання, які збудовані для обслуговування житлового будинку по вул. Незалежності, 15 у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові та перебувають у власності товариства з обмеженою відповідальністю «ОСНОВА-БУД-7»,  що додаються.

2. Передати у господарське відання:

2.1. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (Малявко С. М.):

- зовнішні мережі водопроводу, каналізації  та насосну станцію для підвищення тиску системи водопостачання, які збудовані для обслуговування житлового будинку по вул. Незалежності, 15 у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові, в якості внеску до статутного капіталу у сумі 3084742 гривень 67 копійок.

2.2.  Комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської міської ради  (Мовчанюк В. В.) зовнішні мережі для водозниження рівня ґрунтових вод, які збудовані для обслуговування житлового будинку по вул. Незалежності, 15 у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!