Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 квітня 2017 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів

проект
Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити:

1.1. Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театру імені Т. Г. Шевченка згідно з їхнім листом від 23 лютого 2017 року № 54/06-17 – двокімнатну квартиру № ... по вулиці Толстого, .... Надати квартирі статус гуртожитку.

1.2. Комунальному підприємству «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 3 лютого 2017 року № 01-12-130  – кімнату № .../... у гуртожитку по вулиці Кільцевій, ....

2. Змінити статус:

2.1. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області 

2.1.1. Службової однокімнатної, житловою площею 16,9 кв.м, квартири № ... по проспекту Миру, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній Гребенюком Віктором Івановичем, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син).

2.2. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради 

2.2.1. Службової   двокімнатної,  житловою площею 28,7 кв.м, квартири № ... по проспекту Миру, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Грабовцем Іваном Пилиповичем, сім’я з трьох осіб (він, дочка, онука).

2.3. За клопотанням комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради

2.3.1. Двокімнатної, житловою площею 12,6  кв.м, квартири №... по вулиці Волковича, ... з гуртожитку на житлову  та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Макаренко Валентиною Миколаївною, сім’я з трьох осіб (вона, син, онука).

2.3.2. Однокімнатної, житловою площею 17,5  кв.м, квартири № ... по вулиці Волковича, ... з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Шакуном Володимиром Костянтиновичем, одним.

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. Опанасюка Олега Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та проживає у  комунальній квартирі № ...,  житловою площею 17,3 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, ...  (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.2. Малашенка Василя Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 20,10 кв.м,  квартирі № ... по вулиці  Корольова, ... (різностатевість). Перебував на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області на загальних підставах  та у першочерговому  списку  як  учасник   бойових   дій  у  зарубіжних  країнах з 11 листопада  2005 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний  облік за місцем проживання з  часу перебування на обліку за місцем роботи.

3.1.3. Павленка Петра Дмитровича, сім’я з шести осіб ( він, дружина,  дві дочки,  онука, онук), який мешкає  у кімнаті № ..., житловою площею 32,5 кв.м,  з усіма зручностями,  двокімнатної квартири № ... по вулиці Дмитра Самоквасова, ... (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні Міністерства внутрішніх справ  України   в Чернігівській області на загальних підставах  з 27 грудня 1991 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.4. Кузьменка  Олексія Юрійовича, одного, який зареєстрований та проживає у приватному чотирикімнатному, житловою площею 40,5 кв.м, будинку  № ..., без комунальних зручностей, по вулиці Лісковицькій, де ще зареєстровано та проживає  мати.  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.5. Ларина Тараса Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці Курсанта Єськова, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.6. Шик Наталію Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, син)  на квартирному обліку у позачерговому списку  за пільгою чоловіка  - учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з  21 грудня 1992 року. У зв’язку із смертю чоловіка та втратою пільги перевести до загальноміської черги з цього ж часу. Виключити із позачергового списку.

3.1.7. Ємець Вікторію Вікторівну, одну, яка зареєстрована та проживає в однокімнатній, житловою площею 15,0 кв.м, квартирі № ... по вулиці Рокоссовського, ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи:  мати,  брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Лисову Варвару Петрівну – 2000 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування, одну,  за місцем походження в місті Чернігові, яка на даний час зареєстрована та проживає  у прийомній сім’ї  в селі Дзюбівка, Ічнянського району.

3.2.2. Рябок Ярослава Володимировича – 1994 року народження, який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Кільцевій, ... кімната .../... (відсутність  житла)  як особу з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

3.2.3. Кузьменка Миколу Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, онук), на квартирному обліку у  загальноміській черзі  та у першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах  з 22 лютого 2007 року. У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви  включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4. Відмовити у постановці на квартирний облік до позачергового списку:

4.1. Діденко Ярославі Валеріївні – 1999 року народження,  дитині, позбавленій батьківського піклування, одній,  яка зареєстрована  та проживає у гуртожитку по вулиці Івана Мазепи, .../..., місцем походження якої не є місто Чернігів.

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. Черниченко Ганни Василівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 8 вересня 1986 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

5.2. Вдовиченко Ольги Михайлівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 4 листопада 1985 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука - Литовченка Матвія Віталійовича, 2010 року народження.

5.3. Петренко Ії Вахтангівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 1984 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку та змінити прізвище «Петренко» на «Тодрадзе».

5.4. Йовенко Надії Анатоліївни, одної, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 грудня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Хмель Віктора Олександровича, 2015 року народження.

5.5. Качури Миколи Пантелійовича, сім’я з  трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 травня 1984 року. У зв’язку зі смертю Качури Миколи Пантелійовича квартирну справу переоформити на дружину – Качуру Наталію Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка - Яна).

5.6. Сердюк Надії  Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 січня 1987 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Русакова Павла Олександровича.

5.7. Цибень Олени Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 26 жовтня 1981 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Цибень Олену Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), та дочку – Цибень Наталію Петрівну, одну, залишивши  у загальноміській черзі з часу включення її до складу сім’ї, а саме – 25 серпня 1988 року.

5.8. Попової Оксани Федорівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, онука),  на   квартирному  обліку у загальноміській черзі з  1 червня 1987 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї онуку – Кошкідько Оксану Анатоліївну.

5.9. Бовді Івану Олексійовичу, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 грудня 1986 року. Виключити зі складу сім’ї дружину.

5.10. Кокотюхи Тетяни  Вікторівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка),   на   квартирному  обліку   у  загальноміській черзі з  16 листопада 1987 року. Зняти з квартирного обліку Кокотюху Тетяну Вікторівну як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами. Квартирну справу переоформити на чоловіка -  Кокотюху Петра Павловича, сім’я з двох осіб (він, дочка).

5.11. Кузьменка  Миколи Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дочка, онук, зять), на квартирному обліку у загальноміській черзі та у першочерговому   списку   як  учасник   бойових  дій   у   зарубіжних  країнах    з  22 лютого 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї зятя – Рубана Олександра Миколайовича.

5.12. Литвина Петра Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з  20 лютого 1995 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Кулай Наталію Петрівну.

6. Виключити із першочергового списку, як таких, що втратили пільгу:

6.1. Кузьменка Миколу Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дочка, онук, зять), на квартирному обліку у загальноміській черзі та у першочерговому   списку   як  учасник   бойових   дій  у   зарубіжних   країнах   з  22 лютого 2007 року.

7. Зняти з квартирного обліку:

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.1.1. Воробйову Тетяну Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 листопада  1987 року.

7.1.2. Шило Любов Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  2 грудня 1988 року.

7.1.3. Андрієнко Ірину Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, мати, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  9 квітня 1987 року.

7.1.4. Гетьман Світлану  Павлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 жовтня 1988 року.

7.1.5. Науменко Людмилу Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 червня 1988 року.

7.1.6. Дядечка Володимира Васильовича,  сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня  1987 року.

7.1.7. Семикопну Ганну Афанасіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 18 серпня 1986 року.

7.1.8. Коновал Надію Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 серпня 1986 року.

7.1.9. Степанець (Полевик) Віру Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 червня 1988 року.

7.1.10. Павленко Валентину Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 листопада 1988 року.

7.1.11. Чиж Світлану Пилипівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 лютого 1988 року.

7.1.12. Муху Сергія Сергійовича, сім’я з двох осіб (він, брат), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 1988 року.

7.1.13. Кучу Раїсу Яківну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 1988 року.

7.1.14. Дворчука Володимира Яковича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, батько, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації   наслідків  аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 17 січня 1994 року.

7.1.15.  Куслій Віту Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з  18 серпня 2015 року.

7.1.16. Московця Едуарда Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 15 червня 1998 року.

7.2. Як таких, що померли:

7.2.1. Ланько Ганну Яківну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 січня 1988 року. Ланько Г. Я., її чоловік та дочка Лідія померли,  дочку Ірину забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.2.2. Мельник Єфросинію Пантеліївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), на квартирному обліку у  загальноміській черзі з 29 січня 1987 року. Дочку  забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.2.3. Корнієнко Наталію Мечиславівну, сім’я з  трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 вересня 1987 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.3. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання  до іншого населеного пункту:

7.3.1. Мамедова Сергія Мамедовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 серпня 1987 року.

7.3.2. Батраніну  Аллу Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі   з 21 квітня 1986 року.

7.4. На підставі поданої заяви:

7.4.1. Лозову Валентину Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 10 березня 1987 року.

7.4.2. Буніну Валентину Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона,  два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 жовтня 1985 року.

7.4.3. Опанасенко Тамару  Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі 21 листопада 1988 року.

7.4.4. Шевченко Світлану Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 серпня 1988 року.

7.4.5. Трухан Любов Василівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, дочка, дві онуки),  на   квартирному  обліку у   загальноміській  черзі з  22 жовтня 1987 року.

7.4.6. Галушко (Снєжко) Віру Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  4 жовтня 1986 року.

7.4.7. Грищенко Валентину Юхимівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 5 листопада 1985 року та першочерговому списку з 2 жовтня 1992 року.

7.4.8. Хоменок Галину Анатоліївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, онук), на   квартирному   обліку  у загальноміській черзі з  4 серпня 1987 року.

7.4.9. Петренко Тетяну Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 жовтня 1987 року.

8. Дати згоду на ліквідацію квартирного обліку публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго»  згідно  з їхнім  листом  від 7 березня 2017 року № 462 та відповідно до пункту 1 пункту 31 „Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР”.

9. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

9.1. Дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» –

На  квартирний   облік   на  зальних  підставах з 23 березня 2011 року та до першочергового  списку з 26 грудня  2016 зараховано  сім'ю Пінчука Миколи Миколайовича.

9.2. Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області –

На  квартирний  облік на загальних підставах з 10 вересня 2001 року до 23 серпня 2016 року зараховано 18 сімей, з яких до позачергового списку зараховано 1 сім’ю.

10. На часткову зміну:

10.1. Пункт 3.1.7 пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року № 116 викласти в наступній редакції: «Фальчевського Володимира Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 11,9 кв.м, квартирі № ... по вулиці Рокоссовського, .... Перебував на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області на загальних підставах  та у позачерговому списку, як постраждалий внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС (1 категорія) з 29 травня 1995 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання до загальноміської черги та позачергового списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з часу перебування за місцем роботи».

10.2. Пункт 4.17 пункту 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 16 березня 2017 року № 116 викласти в наступній редакції: «Шаповаленка Олександра Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 31 серпня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дружину – Шаповаленко Оксану Яківну та перевести його, одного,  до  списку осіб, які постраждали внаслідок  Чорнобильської катастрофи (1 категорія)».

11. Скасувати абзац 7 підпункту  4.1 пункту 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 19 грудня 2005 року № 295 щодо постановки на квартирний облік Попової Оксани Федорівни, залишивши на обліку у загальноміській черзі з 1 червня 1987 року

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!