Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2017 р.

Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури

 

проект
Про передачу у комунальну
власність територіальної громади
м. Чернігова об’єктів житлового
фонду та соціальної інфраструктури

 


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання), рішень міської ради від 27 жовтня 2016 року № 12/VII-14, 30 листопада 2016 року № 13/VII-12, 29 грудня 2016 року № 14/VII-5  та розглянувши матеріали комісій з питань передачі у комунальну власність територіальної громади             м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури, житлового фонду, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

1.1. Квартир №№ 95, 96, 130, 134, 176, 207 у житловому будинку № 14б по вул. Курсанта Єськова у м. Чернігові , які є державною власністю в особі Міністерства оборони України.

1.2. Квартири № 8 у житловому будинку № 22 по вул. Текстильників у м. Чернігові, яка є державною власністю в особі державної установи «Чернігівська виправна колонія (№ 44)».

1.3. Каналізаційного вуличного колектору з труб чавунних, загальною довжиною 88 м, прокладеного до житлового будинку за адресою:    вул. Шевченка, 162/2 у м. Чернігові, який побудований за власні кошти мешканців будинку (замовник будівництва Дрозд В. М.).

1.4. Зовнішньої мережі водопроводу з труб чавунних та сталевих, загальною довжиною 2349 м, за адресою: частково по вул. Івана Молявки, частково по вул. Елеваторній, вул. Забарівській, пров. Забарівському,                       вул. Степовій, пров. Степовому, вул.  Білоуській, вул. Садовій у м. Чернігові, яка побудована за власні кошти мешканців вулиць (замовник будівництва                      Пода О. А.).

1.5. Мережі зовнішнього освітлення прибудинкової території у районі житлових будинків  №№ 68, 68а, 68б та 72а по вул. Івана Мазепи у м. Чернігові, які перебувають на балансі товариства з обмеженою відповідальністю «Монофіламент».

1.6. Зовнішніх мереж та пунктів шафових газорегуляторних,  які перебувають на балансі дочірнього підприємства “УкрСіверБуд” ЗАТ “ДСК”:

- газо-, водопостачання та водовідведення, прокладених до багатоповерхового житлового будинку № 191в по вул. 1-го Травня  (будівельний номер № 7) у м. Чернігові;

- газопостачання   та пункт шафовий газорегуляторний  ШП 2М-2  до багатоповерхових житлових будинків на розі вулиць Красносільського та Андрусенка у першому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові;

- газопостачання  та пункт  шафовий газорегуляторний  ШП 2М-2  до багатоповерхового житлового будинку № 99б по вулиці Шевченка (будівельна адреса: вул. Шевченка, 97- № 1) у м. Чернігові;

- газопостачання  до багатоповерхового житлового будинку № 3 (будівельна адреса)  по вулиці 1-го Травня у  м. Чернігові.

2. Передати у господарське відання:

2.1. Комунальному підприємству «ЖЕК - 13» Чернігівської міської ради (Прищеп В. М.) квартири №№ 95, 96, 130, 134, 176, 207 у житловому будинку № 14б по вулиці Курсанта Єськова у м. Чернігові.

2.2. Комунальному підприємству «Новозаводське» Чернігівської міської ради (Морський В. І.) квартиру № 8 у житловому будинку № 22 по вул. Текстильників у м. Чернігові.

2.3. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської  міської ради (Малявко С. М.):

- каналізаційний вуличний колектор з труб чавунних, загальною довжиною 88 м, прокладений до житлового будинку за адресою: вул. Шевченка, 162/2 у м. Чернігові, в якості внеску до статутного капіталу у сумі 41 427 гривень 00 копійок;

 - зовнішню мережу водопроводу з труб чавунних та сталевих, загальною довжиною 2349 м, за адресою: частково по вул. Івана Молявки, частково по вул. Елеваторній, вул. Забарівській, пров. Забарівському, вул. Степовій, пров. Степовому, вул. Білоуській, вул. Садовій у м. Чернігові, в якості внеску до статутного капіталу у сумі 832 388 гривень 00 копійок;

- зовнішні мережі водопостачання та водовідведення, прокладені до багатоповерхового житлового будинку № 191в по вул. 1-го Травня (будівельний номер № 7) у м. Чернігові, в якості внеску до статутного капіталу у сумі 56 172 гривні 00 копійок.

2.4. Комунальному шляхо-будівельному підприємству Чернігівської міської  ради  (Николенко В. М.) мережі  зовнішнього  освітлення прибудинкової території у районі житлових будинків №№ 68, 68а, 68б та 72а по вул. Івана Мазепи у м. Чернігові.

3. Прийняти в оперативне управління фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю) та передати за договором на господарське відання публічному акціонерному товариству «Чернігівгаз» (Ярова А. А.):

- зовнішні мережі газопостачання, прокладені до багатоповерхового житлового будинку № 191в по вул. 1-го Травня  (будівельний номер № 7) у  м. Чернігові;

- зовнішні мережі газопостачання та пункт  шафовий газорегуляторний  ШП 2М-2 до багатоповерхових житлових будинків на розі вулиць Красносільського та Андрусенка у першому мікрорайоні житлового району «Масани» у  м. Чернігові;

- зовнішні мережі газопостачання  та пункт шафовий газорегуляторний ШП 2М-2 до багатоповерхового житлового будинку № 99б по вулиці Шевченка (будівельна адреса: вул. Шевченка, 97- № 1) у м. Чернігові;

- зовнішні мережі  газопостачання  до багатоповерхового житлового будинку № 3 (будівельна адреса)  по вулиці 1-го Травня у  м. Чернігові.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!