Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 лютого 2017 р.

Про затвердження переліку об’єктів по капітальному ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова

проект
Про затвердження переліку об’єктів
по капітальному ремонту житлового
фонду об’єднань співвласників
багатоквартирних будинків, що
співфінансуються за рахунок коштів
міського бюджету міста Чернігова

 

Керуючись підпунктом 5 пункту “а” статті 28, підпунктами 7 пункту “а” статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року № 2/VІІ-6 “Про міський бюджет на 2017 рік” зі змінами і доповненнями, у рамках виконання заходів Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VII-1 “Про Програму сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки”, розглянувши наданий управлінням житлово-комунального господарства міської ради перелік об`єктів по капітальному ремонту житлового фонду об`єднань співвласників багатоквартирних будинків, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити перелік об’єктів по капітальному ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова, на загальну суму 3 820 912 гривень згідно з додатком.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити у міському бюджеті видатки на виконання Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О.А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!