Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 лютого 2017 р.

Про розгляд звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита

проект
Про розгляд звернення
щодо надання пільги
зі сплати державного мита

 

Керуючись статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 5 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”, розглянувши звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита та у зв’язку зі складним матеріальним становищем, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Звільнити від сплати державного мита:

1.1. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Андрухову Наталію Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.  

1.2. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Шкребень Світлану Сергіївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.3. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Англічанову Ольгу Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.4. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Островську Аллу Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.5. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Піхур Любов Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.6. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Власюк Галину Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.7. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Галомозу Олену Григорівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.8. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Бережну Оксану Михайлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.9. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Корнієнко Ірину Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.10. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Сергієнко Ганну Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.11. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Янєву Людмилу Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.12. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Муху Надію Володимирівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.13. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Прокопову Тетяну Володимирівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.14. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Ніколайчук Олену Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.15. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Камишную Валентину Василівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.16. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Дорошенко Любов Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.17. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Гапонову Ганну Іванівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.18. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Максименко Марину Петрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.19. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Сінокоп Світлану Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.20. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Марунько Марину Михайлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.21. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Хістову Тетяну Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.22. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Дацько Наталію Вікторівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.  

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!