Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 січня 2017 р.

Про тимчасове розміщення зовнішньої реклами

проект


Про тимчасове розміщення
зовнішньої реклами

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про рекламу», частини 5 Тимчасового порядку використання території м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 28 грудня 2011 року (16 сесія 6 скликання), рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 жовтня 2008 року      № 279 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова» зі змінами та доповненнями, розглянувши пропозиції робочого органу – управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити тимчасове розміщення зовнішньої реклами строком на один рік:

1.1. Приватному підприємству «Магр-Авто» на наземні рекламні конструкції типу:

1.1.1. «бігборд» з двома площинами, розміром 3,0 м х 6,0 м, за адресою – вул. Івана Мазепи, виїзд в напрямку м. Славутич з правої сторони за 100 м від кільцевої розв`язки;

1.1.2. «бігборд» з двома площинами, розміром 3,0 м х 6,0 м, за адресою – вул. Старобілоуська, 16 А;

1.1.3. рекламний щит з однією площиною за індивідуальним проектом, розміром 3,0 м х 6,0 м, за адресою - вул. Громадська, 47 А;

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «INTER CARS UKRAINE» на рекламну конструкцію типу «сіті-лайт», розміром 1,2 м х 1,8 м, за адресою - вул. Старобілоуська, 63;

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «АВС РЕАЛ ЛОГІСТИК ПЛЮС» на наземну рекламну конструкцію, розміром 2,0 м х 2,0 м, за адресою – вул. Дніпровська, 34.

2. Відмовити у продовженні терміну дії дозволів на тимчасове розміщення зовнішньої реклами фізичній особі-підприємцю Письменюку Максиму Анатолійовичу на рекламні конструкції типу «сіті-лайт», розміром 1,2 м х 1,8 м, усього 25 одиниць:

2.1.1. на опорах тролейбусної мережі, за адресами:

- вул. Івана Мазепи, від Міського палацу культури до площі Перемоги – сім одиниць;

- вул. Красносільського – дев’ять одиниць;

- вул. Незалежності, 10 – на опорі тролейбусної мережі № 2;

- вул. Незалежності, 12 А (лівий та правий);

2.1.2. на наземні рекламні конструкції, за адресами:

- просп. Миру, 65 – чотири одиниці;

- вул. Івана Мазепи, 19;

- просп. Миру, 74 (правий).

3. Продовжити термін дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами строком на один рік фізичній особі-підприємцю Письменюку Максиму Анатолійовичу на рекламні конструкції типу «сіті-лайт», розміром 1,2 м х 1,8 м, усього 18 одиниць, при умові дотримання відстані між конструкціями не менше 50 м та приведення рекламних конструкцій до належного технічного та естетичного стану протягом трьох місяців, за адресами:

- вул. Івана Мазепи, 19– дві одиниці;

- вул. Івана Мазепи, 22 – три одиниці;

- вул. Івана Мазепи, 12 – чотири одиниці;

- просп. Миру, 65 – чотири одиниці;

- просп. Миру, 50;

- просп. Миру, 52;

- просп. Миру, 56;

- просп. Миру, 74 (лівий);

- вул. Любецька, 2.

4. Скасувати дозволи на розміщення зовнішньої реклами:

4.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Реклама та друк» за заявою розповсюджувача на рекламну конструкцію типу «сіті-лайт» за адресою – по просп. Перемоги (від просп. Миру до вул. П`ятницької – непарна сторона);

4.2. Публічному акціонерному товариству «Райффайзен Банк Аваль» за заявою розповсюджувача на двосторонні рекламні конструкції типу:

4.2.1. «кронштейн», усього дві одиниці, розміром 0,92 м х 1,31 м, за адресами:

- вул. 1-го Травня, на фасаді будинку № 163;

- просп. Миру, на фасаді будинку № 28;

4.2.2 «пілон», розміром 0,85 м х 2,69 м х 0,15 м, за адресою – вул. П’ятницька, 50;

4.3. Комунальному підприємству «Чернігівкіно» Чернігівської обласної ради у зв`язку з відмовою укласти договір на право тимчасового користування місцями для розміщення рекламних засобів, що знаходяться на об`єктах комунальної власності на наземну рекламну конструкцію, розміром 7,4 м х 1,9 м, за адресою – вул. Шевченка, 37.

5. Робочому органу – управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) після укладання договорів оформити та видати замовникам дозволи на тимчасове розміщення зовнішньої реклами у порядку, передбаченому рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 жовтня 2008 року № 279 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова» зі змінами та доповненнями.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!