Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 січня 2017 р.

Про оголошення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України

проект


Про оголошення відкритого
архітектурного конкурсу на
кращу проектну пропозицію
щодо спорудження Меморіалу
Захисникам України

 

Ураховуючи чисельні звернення фізичних та юридичних осіб з інших міст України та деяких зарубіжних країн, які виявили бажання взяти участь у відкритому архітектурному конкурсі на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, оголошеному рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 вересня 2016 року № 415, що надійшли після встановленого Положенням про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 вересня 2016 року № 415, терміну подачі заяв про намір узяти участь у конкурсі, та з метою виявлення кращих проектних пропозицій щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, керуючись рішеннями № 1 та № 2 громадських слухань членів територіальної громади на тему: «Спорудження меморіалу Захисникам України і Героям Небесної Сотні та затвердження проекту реконструкції скверу імені Богдана Хмельницького» від 29 липня 2016 року, рішенням Чернігівської міської ради від 11 серпня 2016 року № 10/VII – 27 «Про визначення місця розташування та найменування меморіалу», статтею 6 Закону України «Про архітектурну діяльність», Порядком проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137, виконком міської ради вирішив:

1. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 15 вересня 2016 року № 415 «Про оголошення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України» та від 06 жовтня 2016 року № 439 «Про внесення змін та доповнень до Положення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України».

2. Оголосити, як виняток, з 30 січня по 28 квітня 2017 року включно відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України.

3. Затвердити Положення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, що додається.

4. Затвердити склад журі відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, що додається.

5. Відповідальним секретарем відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України призначити головного спеціаліста архітектурно-планувального відділу управління архітектури та містобудування міської ради Коваленко Анну Володимирівну.

6. Організацію відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України покласти на управління архітектури та містобудування міської ради (Калюжний С. С.).

7. Проектні пропозиції подані на відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, оголошений рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 вересня 2016 року № 415 «Про оголошення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України», є дійсними для участі у конкурсі, оголошеному цим рішенням.

8. Управлінню архітектури та містобудування міської ради (Калюжний С. С.) письмово повідомити фізичних та юридичних осіб, які подали заяви про намір узяти участь у конкурсі та проектні пропозиції на відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, оголошений рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 вересня 2016 року № 415 «Про оголошення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України», про прийняття цього рішення та надіслати відповідні матеріали.

9. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) оприлюднити це рішення згідно з чинним законодавством.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!