Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2017 р.

Про спеціалізовані служби цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області

 

проект


Про спеціалізовані служби цивільного захисту
міської ланки територіальної підсистеми
єдиної державної системи цивільного захисту
Чернігівської області


Відповідно до пункту 1 статті 27 розділу 2 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті 25 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2015 року № 101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту», постанови Кабінету Міністрів України від 8 липня 2015 року № 469 «Про затвердження Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту» та з метою організації взаємодії між місцевими структурами управління територіальних органів виконавчої влади, підприємствами, установами і організаціями міста, незалежно від форм власності, щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, своєчасному та ефективному реагуванню на них, а також у зв’язку з проведеною реорганізацією структурних підрозділів міської ради  виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області, що додається.

2. Керівникам спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області:

2.1. Розробити, погодити та до 20 лютого 2017 року затвердити Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту.

2.2. Підготовку керівного складу спеціалізованих служб цивільного захисту здійснювати у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області, а також безпосередньо під час спеціальних навчань і тренувань, що проводяться зі спеціалізованою службою цивільного захисту відповідно до програм підготовки.

3. Відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (Годун Г. В.) надати методичну допомогу керівникам спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки щодо відпрацювання комплекту документів служби.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 17 листопада 2015 року № 307 «Про створення спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!