Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 грудня 2016 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів

проект


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

 1. Змінити статус:

 1.1. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області

 1.1.1. Службової   трикімнатної,  житловою площею 39,8  кв.м, квартири № ... по вулиці Героїв Чорнобиля, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Сидорцем Віктором Олександровичем, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, син, дочка, онук).

 1.1.2. Службової  однокімнатної, житловою площею 11,2  кв.м, квартири № ... по вулиці Дмитра Самоквасова, 15. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Ковалем Юрієм Валентиновичем, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

 2. Поставити на квартирний облік:

 2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 2.1.1. Лазарчук Ірину Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), яка мешкає у гуртожитку по вулиці Нафтовиків, ..., кімната № ... (відсутність житла).

 2.1.2. Коваленко Марію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 14 грудня 1981 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку згідно з медичним висновком  чоловіка.

 2.1.3. Щербу Олександру Андріївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 вересня 1985 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку згідно з медичним висновком  сина.

 2.1.4. Ізотову Тетяну Михайлівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 вересня 1983 року. Включити до першочергового списку відповідно  до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» за пільгою дочки – одинокої матері.

 2.1.5. Сірош Вікторію Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 жовтня 2005 року. Включити до першочергового списку відповідно  до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як одиноку матір.

 2.1.6. Короткого Сергія Олександровича, одного,  який мешкає у гуртожитку по проспекту Миру, .../... (відсутність житла). Включити до першочергового списку  відповідно до статті 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 2.1.7. Лук’яненка Сергія Миколайовича, одного, який мешкає  у комунальній  однокімнатній, житловою площею 16,8 кв.м, квартирі № ... по вулиці Дмитра Самоквасова, ..., де ще зареєстровано та проживають: мати, батько і сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.8. Кирильченко Ірину Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка мешкає у гуртожитку  по вулиці Смирнова, ..., кімната № ... (відсутність житла).

 2.1.9. Бірюка Олександра Васильовича,  сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,   син,   дочка),  який  мешкає  у двокімнатній, житловою площею 30,1 кв.м, квартирі № ... по вулиці Гагаріна, ..., де ще зареєстровано та проживають: теща, мати тещі (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.10. Барановського Леоніда Анатолійовича, сім’я з  трьох  осіб (він, дружина,  син), який мешкає у трикімнатній квартирі № ..., житловою площею 34,5 кв.м, приватного будинку № ... по вулиці Шевченка, де ще зареєстровано та проживають  дві особи: син, теща (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 20 травня 1988 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

 2.1.11. Козаченка Анатолія  Олександровича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Космонавтів, .../... (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 14 грудня 1995 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

 2.1.12. Радченка Олександра Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 жовтня 2012 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.13. Федорченка Леоніда Івановича, складом сім’ї з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який мешкає у гуртожитку по проспекту Миру, .../... (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в  управлінні  МВС  України  в   Чернігівській області   на загальних підставах з 12 березня  1988 року та у першочерговому  списку як ветеран органів внутрішніх справ з 3  вересня 2009 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  до загальноміської черги та включити до першочергового списку   з часу перебування  на обліку за місцем колишньої роботи.

 2.1.14. Макарова Юрія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дві дочки), який мешкає у гуртожитку по вулиці Толстого, .../... (відсутність житла).  Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в  управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 10 грудня   2003 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання   до загальноміської черги   з часу перебування на обліку  за місцем колишньої роботи та  відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій за поданою заявою.  

 2.1.15. Галімова Тимура Геннадійовича, сім’я з двох осіб (він, мати), який мешкає  в однокімнатному будинку,  житловою площею 17,4 кв.м, по вулиці Солов’їній, ..., де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, брат, бабуся (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.  

 2.1.16. Попадинця Михайла Васильовича, одного, який мешкає за договором піднайму по вулиці Жабинського, .../... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.  

 2.2. Включити до позачергового списку:

 2.2.1. Ульчіч Тетяну Станіславівну - 2000 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування, одну, яка зареєстрована в однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі  № ... по вулиці Преображенській, ..., де ще зареєстровано та проживають: батько, мати, позбавлені батьківських прав, і сестра – 2005 року народження (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 2.2.2. Юрченка Сергія Петровича, сім’я з  двох осіб (він, дружина) на квартирному обліку у  загальноміській черзі з 28 березня 1979 року та у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 15 грудня 1992 року. У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаною з аварією на Чорнобильській АЕС, та на підставі поданої заяви перевести до списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія).

 2.2.3. Боженка Віталія Вікторовича, сім’я з семи  осіб (він, дружина, три сини, дві дочка), на   квартирному   обліку   у  загальноміській черзі з 22 лютого 1980 року. Включити до позачергового списку як сім’ю, що має п’ять і більше дітей.

 2.2.4. Силенка Андрія Миколайовича, одного, який  зареєстрований у гуртожитку по провулку Володимира Глинського, ... (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 2.2.5. Деркача Олександра Олексійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці Толстого, .../... (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в  управлінні  МВС  України   в   Чернігівській   області  на  загальних підставах з 7 лютого 2000 року  та у позачерговому списку як інвалід війни з 15 травня 2006 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання   до загальноміської черги та включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

 2.2.6. Клименка Григорія Григоровича, одного, який мешкає у двокімнатній,  житловою площею 27,9 кв.м, квартирі №  88 по вулиці Елеваторній, ..., де ще зареєстровано: дружину, сина (різностатевість з урахуванням медичного висновку заявника). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в  управлінні   МВС   України  в   Чернігівській області на загальних підставах з 10 березня 1986 року та у позачерговому списку як постраждалий внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія) з 2 квітня 1998 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  до загальноміської черги та включити до позачергового списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи ( 1 категорія),  з часу перебування  на обліку за місцем колишньої роботи.

 2.2.7. Мягкого Олексія Миколайовича, одного, який мешкає  за договором піднайму по вулиці 1-го Травня .../... (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 2.2.8. Кулініча Олександра Анатолійовича, одного, який мешкає за договором піднайму по вулиці  Варзара, .../... (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 3.   Відмовити   у  постановці на квартирний облік  до позачергового списку –

 Юрову Ігорю Михайловичу – 2000 року народження,  дитині-сироті, одному, як такому, що не надав у повному обсязі документи щодо місця свого походження.

 4. Внести зміни до складу сім’ї:

 4.1. Кондратенко Ольги Петрівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, батько),   на   квартирному обліку у загальноміській черзі  з 9 серпня 1984 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка та  батька у зв’язку зі смертю.

 4.2. Громового Миколи Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській черзі з 26 квітня 1983 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  дочку, а включити до складу сім’ї: невістку – Громову Наталію Вікторівну та онука – Громового Максима Дмитровича, 2006 року народження.

 4.3. Апанасенко Віри Василівни, сім’я  з п’яти осіб (вона, дочка, мати, зять, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 лютого 1980 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї матір – Приступу Надію Іванівну, а включити до складу сім’ї онуку – Титаренко Аліну Михайлівну, 2014 року народження.

 4.4. Шевченко Раїси Євстафіївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 грудня 1983 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина.

 4.5. Репич Ніни Миколаївни, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, дочка, син, онук, онука),  на   квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 вересня 1979 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: чоловіка у зв’язку зі смертю, сина та онука як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, дочку та онуку як таких, що забезпечені  житловою площею згідно з діючими нормами.

 4.6. Костюченко Ольги Валентинівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 грудня 1979 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина.

 4.7. Русманенка Володимира Трохимовича, сім’я з чотирьох осіб (він, син, невістка, онук),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1978 року та першочерговому списку з 20 квітня 1992 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї невістку та онука.

 4.8. Кваші Ольги Іллівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 19 лютого 1980 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  сина – Квашу Дмитра Миколайовича у зв’язку зі смертю.

 4.9. Лапонової Ольги Степанівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  4 серпня 1982 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї онуку – Гаврилів Майю Тарасівну, 2014 року народження.

 4.10. Макаренко Валентини Олександрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  30 березня  1979 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка у зв’язку зі смертю.

 4.11. Ізотової Тетяни Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 вересня 1983 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Ізотова Іллю Сергійовича, 2007 року народження.

 4.12. Горового Петра Панкратійовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, два сини, невістка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 серпня 1982 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї онука – Горового Назара Сергійовича, 2011 року народження.

 4.13. Іващенко Ірини Дмитрівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 грудня 1977 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Іващенко Ірину Дмитрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), та дочку – Шакун Альону Валеріївну,   сім’я   з   двох (вона, син),   залишивши  в загальноміській черзі з 21 грудня 2009 року.

 4.14. Гарди Валентини Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 5 вересня 1984 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Гарду Оксану Володимирівну.

 4.15. Сірош Вікторії Григорівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 жовтня 2005 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Сірош Вероніку Павлівну, 2016 року народження.

 4.16. Бусел Алли Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 17 жовтня 1979 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Дідік Олену Вікторівну.

 4.17. Боженка Віталія Вікторовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 лютого 1980 року та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 23 березня 2012 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  сина – Боженка Івана Віталійовича, 2012 року народження, та дочку – Боженко  Тетяну Віталіївну, 2016 року народження.

 4.18. Зеленої Любові Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, син, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 серпня 1980 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Юрченка Назара Олександровича, 2015 року народження.

 4.19. Ткаченко Надії Петрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 березня 1979 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка у зв’язку зі смертю.

 4.20. Гущиної Марії Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 2 липня 1984 року. На підставі поданої заяви включити  до складу сім’ї онуку – Юдіну Марію Олександрівну, 2015 року народження.

 4.21. Семененко Ірини Броніславівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  5 липня 1985 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку Семененко Ірину Броніславівну та сина – Семененка Сергія Петровича як таких, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами. Квартирну справу переоформити на чоловіка – Семененка Петра Антоновича, одного, залишивши у загальноміській черзі з 21 січня 2008 року.

 4.22. Руденка Олександра Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),     на   квартирному   обліку   у   загальноміській черзі з 27 грудня 1994 року. На підставі поданих документів  виключити зі складу сім’ї дочку.

 4.23. Шестак Ганни Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, два онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 12 травня 1977 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: дочку, двох онуків.

 4.24. Садовської Антоніни Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 липня 1984 року та першочерговому списку з 12 вересня 2003 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Мишко Арину Русланівну, 2015 року народження.

 4.25. Підопригори Людмили Іванівни, сім’я з п’яти осіб (вона, три дочки, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 2014 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї чоловіка – Підопригору Сергія Федоровича.

 4.26. Шестак Надії Григорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 1981 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Дедович Аллу Вікторівну.

 4.27. Дедович Алли Вікторівни, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 жовтня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Дедович Ярослава Павловича, 2014 року народження.

 4.28. Болотяна Анатолія Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  18 грудня 1984 року. У зв’язку з його смертю квартирну справу переоформити на дружину -  Болотян Катерину Федорівну, сім’я з двох осіб (вона, син).

 4.29. Коваленко Вікторії Василівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка - Коваленко Юлія Олексіївна), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока мати  з 19 грудня 2005 року.  У зв’язку з її смертю  та на підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  опікуна (бабусю) - Коваленко Ніну Василівну та переоформити на неї квартирну справу, сім’єю з двох осіб (вона та підопічна онука).

 4.30. Російця Анатолія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 1980 року та у першочерговому списку з 26 грудня 1996 року. У зв’язку з виїздом дочки на постійне місце проживання до міста Києва виключити її із складу сім’ї.

 4.31. Барабана Володимира Михайловича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному   обліку у   загальноміській   черзі   та  першочерговому списку з 20 грудня 2010 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї сина.

 4.32. Біби Нінель Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 19 лютого 1990 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Ярослава.

 45.33. Середи Богдана Васильовича, сім’я з  трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 19 листопада 2007 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина Максима.

 4.34. Караконстантинова Сергія Васильовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 19 лютого 1996 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї сина – Сергія.

 4.35. Ларіонової Регіни Робертівни, однієї,  на квартирному обліку у позачерговому списку з 20 грудня 2010 року. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви  змінити прізвище в квартирній справі з «Ларіонова» на «Кошман».

 4.36. Прищепи Наталії Василівни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 22 лютого 2011 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку Катерину.

 4.37. Кулика Олександра Володимировича, сім’я з двох осіб (він, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 1998 року та у першочерговому списку з 16 березня 2015 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї матір.

 4.38. Кулика Володимира Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, два сини, онука), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 21 грудня 1998 року та у  позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 жовтня 2011 року. Виключити Кулика В. Г. зі складу сім’ї у зв’язку зі смертю. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: сина – Кулика Олександра Володимировича, одного, та сина – Кулика Максима Володимировича, сім’я з двох осіб (він, дочка),  включивши до складу сім’ї матір, залишити у загальноміській черзі з 21 грудня 1998 року та включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців за пільгою матері.

 5. Внести зміни до квартирної справи –

 Лапонової Ольги Степанівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  4 серпня 1982 року. На підставі поданої заяви  змінити прізвище «Лапонова» на «Книгу».

 6. Виключити з першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

 6.1. Боженка Віталія Вікторовича, сім’я з семи осіб (він, дружина, три сини,  дві дочки),  на  квартирному  обліку  у   загальноміській   черзі  з 22 лю-того 1980 року та   першочерговому  списку  як  багатодітна сім’я   з 23 березня 2012 року.

 6.2. Коваленко Вікторію Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка) на квартирному  обліку у  загальноміській   черзі   та   першочерговому списку з 19 грудня 2005 року.

 7. Виключити із позачергового списку –

 Кулика Володимира Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, два сини, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 1998 року та у позачерговому списку інвалідів війни  та сімей загиблих військовослужбовців з 17 жовтня 2011 року у зв’язку зі смертю заявника.

 8. Зняти з квартирного обліку

 8.1. Як таких, що виїхали на постійне місце до іншого населеного пункту:

 8.1.1. Домалевську Людмилу Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  2 липня 1984 року. Дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

8.1.2. Тростянського Олександра Івановича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  31 жовтня 1984 року.

8.2. Як таких, що померли:

8.2.1. Плетінь Михайла Івановича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 червня 1995 року.

8.2.2. Карандей Олену Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 10 липня 1984 року. Чоловіка та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

8.2.3. Мазко Галину Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 серпня 1984 року.

8.2.4. Бунякіна Віктора Павловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі   з 18 грудня 1984 року. Дружину, дочку, онука забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

8.2.5. Плющ Уляну Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 16 грудня 1991 року.

8.2.6. Кладницьку Зінаїду Захарівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 грудня 1987 року. Дочка виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

8.2.7. Нікешину Юлію Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 1987 року.

8.2.8. Палкіну Єлизавету Кузьмівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 травня 1987 року.

8.3. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

8.3.1. Отрошенко Лідію Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  24 жовтня 1979 року.

8.3.2. Польгуй Валентину Павлівну, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),  на   квартирному обліку у   загальноміській   черзі  з  13 листопада 1984 року. Чоловік помер.

8.3.3. Мокрогуз Оксану Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  12 жовтня 1983 року.

8.3.4. Пінчук Тетяну Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 січня 1984 року.

8.3.5. Луцька Сергія Пилиповича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 травня 1978 року.

8.3.6. Дубініну Галину Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 квітня 1985 року.

8.3.7. Голуб Лідію Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 січня 1985 року.

8.3.8. Кулініч Валентину Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  28 серпня 1984 року.

8.3.9. Прискоку Віктора Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 13 лютого 1981 року. Дружина та дочка виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

8.3.10. Бишик Ларису Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  11 квітня 1979 року.

8.3.11. Левкович Івана Даниловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 грудня 1980 року.

8.3.12. Зайця Олександра Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 серпня 1982 року.

8.3.13. Чаплієву Тетяну Володимирівну,  сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 28 жовтня 1991 року.

8.4. На підставі поданої заяви:

8.4.1. Плетінь Любов Іванівну, сім’я з двох осіб (вона,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 червня 1995 року.

8.4.2. Кривець Людмилу Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 грудня 2007 року.

8.4.3. Сосіна Валерія Борисовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 січня 1985 року.

8.4.4. Сосіну Валентину Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 січня 1985 року. Син помер.

8.4.5. Шаповалову Аллу Анатоліївну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, три дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  10 квітня 1982 року.

8.4.6. Павленка Івана Васильовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 квітня 1980 року.

8.4.7. Ганжу Валентину Михайлівну, одну. На квартирному обліку у загальноміській черзі з 10 серпня 1999 року.

8.4.8. Люткевича Миколу Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець  з 18 червня 2007 року.

9. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

9.1. Чернігівського національного технологічного університету –

На  квартирний  облік на загальних підставах з 25 квітня 2003 року   до 27 червня  2014 року зараховано 4 сім’ї, з яких: сім’ю Ревко А. С. зараховано до першочергового списку як багатодітну.

У зв’язку з відсутністю у квартирній справі поновлених довідок тимчасово   не затверджувати на обліку сім'ю Денисенко Т. М.

9.2. Військової частини 3066 „В” Національної гвардії  України 

На  квартирний   облік  на загальних підставах  з 1 квітня 2000 року до 15 листопада 2016 року  зараховано 36 сімей, з яких:  до першочергового списку - 25 сімей, до позачергового списку - 3 сім’ї.

10. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 „Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання”, за клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради та згідно з  пропозицією громадської  комісії з житлових   питань при виконавчому комітеті міської ради від 9 листопада 2016 року виділити з фонду житла для тимчасового проживання –

Зелюкіній Валентині Василівні – прибиральниці службових приміщень ДОЖФ № 1,  кімнату № ..., житловою площею 20,1 кв.м, комунальної квартири № ... по вулиці Преображенській, ..., одній. Кімната надається для тимчасового проживання, терміном на один рік.

11. Для покращання житлових умов дати дозвіл комунальному підприємству «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради на переселення, перереєстрацію та видачу ордеру на іншу кімнату гуртожитку  по вулиці Кільцевій, 20  відповідно до вимог Положення про гуртожитки, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27 квітня 2015 року № 84 –

Євтушенко Тетяні Іванівні на кімнату № ..., житловою площею 12,9 кв.м, у квартирі № ..., одній, без зняття з квартирного обліку. На квартирному обліку на загальних підставах з 16 липня 2012 року. Проживала у кімнаті № ..., житловою площею 13,1 кв.м, цієї ж квартири, де залишається Помаз Олена Іванівна, сім’я з двох осіб (вона, дочка – 2014 року народження). 

12. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання до 16 груд-ня  2017 року

Митченок Ірині Іванівні у кімнаті № ..., житловою площею 19,6 кв.м, комунальної квартири № ... по вулиці Преображенській, ..., яка має статус житла для тимчасового проживання.

13. На часткову зміну –

Підпункт 4.5 пункту 4 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 3 листопада 2016 року № 485 викласти в наступній редакції: «Луцай Надії Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1982 року  та першочерговому списку згідно з медичним висновком дочки з 16 листопада 1994 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Дениса, 2013 року народження, та онуку – Вікторію, 2004 року народження».

14. Скасувати:

14.1. У зв’язку із закінченням терміну проживання –

Підпункт 8.2 пункту 8 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 грудня 2014 року № 362 щодо виділення  Буряковій  Яні Володимирівні  кімнати  № ... комунальної квартири № ... по вулиці Преображенській, ..., яка має статус житла для тимчасового проживання, терміном на один рік. Встановити термін вивільнення кімнати до 30 грудня 2016 року.

14.2. Абзац 1 пункту 4.2  рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 16 жовтня 2007 року № 247 щодо постановки на квартирний облік Клименка Григорія Григоровича.

15. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.

 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!