Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 грудня 2016 р.

Про тимчасове розміщення зовнішньої реклами

проект


Про тимчасове розміщення
зовнішньої реклами

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про рекламу», частини 5 Тимчасового порядку використання території м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 28 грудня 2011 року (16 сесія 6 скликання), рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 жовтня 2008 року      № 279 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова» зі змінами та доповненнями, розглянувши пропозиції робочого органу – управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити тимчасове розміщення зовнішньої реклами строком на один рік товариству з обмеженою відповідальністю «Реклама та друк» на рекламні конструкції типу «біг-борд», усього три одиниці, за адресами:

- перехрестя вул. Кільцевої та вул. Архітектурної;

- вул. Льотна напроти буд. 17 А;

-перехрестя вул. Ціолковського та вул. Текстильників.

2. Відмовити у продовженні терміну дії дозволів на тимчасове розміщення зовнішньої реклами:

2.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Міжнародна агенція перекладів та інформаційних технологій» на рекламну конструкцію типу «лайт-бокс» на фасаді будинку, розміром 2,2 м х 1,3 м, за адресою – вул. Шевченка, 16;

 2.2. Фізичній особі-підприємцю Гришину Денису Дмитровичу на рекламні конструкції на фасаді будівлі, усього дві одиниці, за адресою – просп. Перемоги, 84/14, типу:

- «лайт-бокс», розміром 1,0 м х 0,7 м;

 - «лайт-бокс», розміром 1,25 мх 0,65 м;

 2.3. Фізичній особі-підприємцю Красічкову Андрію Миколайовичу на рекламну конструкцію, розміром 2,0 м х 1,0 м, за адресою – вул. Любченка,  1-А на опорі електромережі № 209;

 2.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Телекомунікаційна компанія «Комфорт» на рекламну конструкцію типу «сіті-лайт», розміром  1,2 м х 1,8 м, за адресою – перехрестя просп. Миру, 56 та вул. Войкова на тролейбусній опорі № ТМ45;

 2.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Аутсорсингова агенція «Бухгалтерія без проблем» на рекламну конструкцію типу «лайт-бокс» на фасаді будинку, розміром 1,6 мх 1,6 м, за адресою – просп. Перемоги, 91;

 2.6. Фізичній особі-підприємцю Омельяненку Віктору Івановичу на рекламні конструкції, усього дві одиниці, типу:

- «лайт-бокс», розміром 0,9 м х 1,2 м, за адресою – вул. Щорса на тролейбусній опорі № 125;

- «рекламний щит», розміром 3,81 м х 0,91 м, на підземному переході з боку вул. Щорса (мікрорайон Шерстянка);

 2.7. Фізичній особі-підприємцю Коваль Любові Миколаївні на рекламні конструкції на фасаді будинку, усього дві одиниці, за адресою – вул. Коцюбинського, 46, типу:

- «лайт-бокс», розміром 2,02 м х 1,16 м;

- «лайт-бокс», розміром 2,02 м х 1,35 м;

2.8. Фізичній особі-підприємцю Шевченко Ірині Володимирівні на рекламні конструкції типу «лайт-бокс» на фасаді будинку, усього три одиниці, розміром 1,2 м х 1,8 м, за адресою:

- вул. Мстиславська, 25 (лівий);

-вул. Мстиславська, 25 (центральний);

- вул. Мстиславська, 25 (правий);

2.9. Фізичній особі-підприємцю Фесюку Михайлу Андрійовичу на рекламні конструкції на фасадах будівель, усього дві одиниці, типу:

2.9.1. «клік-система» розміром 1,25 м х 2,0 м, за адресою –   просп. Миру, 26;

2.9.2. «лайт-бокс» розміром 0,8 м х 1,26 м, за адресою – просп. Перемоги, 103;

2.10. Товариству з обмеженою відповідальністю «Рекламно-інформаційне аналітичне агенство» на рекламні конструкції типу                         «лайт-бокс», розміром 0,8 м х 1,42 м, усього п’ять одиниць та рекламну конструкцію, розміром 0,6 м х 2,0 м, за адресою – просп. Миру, 20;

3. Продовжити термін дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами строком на один рік:

3.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Фудмережа» на рекламну конструкцію на фасаді будинку, розміром 5,0 м х 5,5 м, за адресою – вул. Незалежності, 32, при умові покриття не більше, ніж 25 відсотків загальної площини сторони фасаду на якій розміщуються рекламні конструкції;

 3.2. Фізичній особі-підприємцю Гришину Денису Дмитровичу на рекламну конструкцію на фасаді будівлі, за адресою – просп. Перемоги, 84/14, типу «лайт-бокс», розміром 2,7 м х 0,7 м.

 4. Продовжити термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами строком до 1 березня 2017 року приватному підприємству «Проммеханізація» на наземну рекламну конструкцію, розміром 35,0 м х 3,0 м, за адресою -  перехрестя вул. Шевченка та вул. Пушкіна.

 5. Скасувати дозволи на розміщення зовнішньої реклами:

 5.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Руно» за заявою розповсюджувача, на рекламні конструкції типу «банер», розміром 2,0 м х 0,6 м, усього дві одиниці, за адресами:

- просп. Миру, 105, між опорами тролейбусної мережі № 65 та № 90;

- просп. Миру, 129, між опорами тролейбусної мережі № 79 та № 104;

 5.2. Фізичній особі-підприємцю Галеєву Рустаму Ідрісовичу на рекламні конструкції типу «сіті-лайт», розміром 1,2 м х 1,8 м, усього п`ять одиниць, над підземним переходом на фасадах вентиляційних шахт на перехресті просп. Миру з вул. Івана Мазепи (колишня – вул. Щорса) біля маркету «Седам», за адресами:

- просп. Миру, 42 А, вздовж просп. Миру в напрямку до центру;

- просп. Миру, 42 А, з боку маркету «Седам» - лівий;

- просп. Миру, 42 А, з боку маркету «Седам» - правий;

- просп. Миру, 44, з боку просп. Миру;

- просп. Миру, 44, вздовж просп. Миру в напрямку до центру.

 6. У зв`язку з уточненням адреси розміщення рекламної конструкції,  внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 13 жовтня 2016 року  № 456 «Про тимчасове розміщення зовнішньої реклами» та замінити у пункті 3.2.3 слова:

- «вул. Рокоссовського, 2» на «вул. Рокоссовського, 3»;

- «вул. Рокоссовського, 9» на «вул. Рокоссовського, 8»;

- «вул. Рокоссовського, 16 А (напроти піцерії «Марконі»)» на «вул. Рокоссовського, 35»;

- «вул. Рокоссовського, 20 А» на «вул. Рокоссовського, 39».

7. Робочому органу – управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) після укладання договорів оформити та видати замовникам дозволи на тимчасове розміщення зовнішньої реклами у порядку, передбаченому рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 жовтня 2008 року № 279 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова» зі змінами та доповненнями.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!