Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 жовтня 2016 р.

Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури

проект


Про передачу у комунальну
власність територіальної громади
м. Чернігова об’єктів житлового
фонду та соціальної інфраструктури

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання), рішення міської ради від 29 вересня 2016 року № 11/VII-5 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова  об’єктів житлового фонду, соціальної інфраструктури та благоустрою»  та розглянувши матеріали комісій з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова  об’єктів інженерної інфраструктури, житлового фонду та благоустрою, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- квартир №№ 101, 104, 105, 107, 108 у житловому будинку № 80 по вул. Незалежності, які перебувають на балансі Чернігівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області (№ 44);

- приладу обліку тепла SHARKY HEAT 775, який встановлений у житловому будинку № 149 по проспекту Перемоги у м. Чернігові за власні кошти мешканців цього будинку;

- зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення до багатоповерхового  житлового будинку   (№ 6- будівельний номер)  № 191б по вулиці 1-го Травня у м. Чернігові, які перебувають на балансі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК»;

- зовнішніх мереж  газопостачання, водопостачання та водовідведення до багатоповерхового  житлового будинку (№ 2- будівельний номер)  № 195б по вулиці 1-го Травня у м. Чернігові, які перебувають на балансі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК».

     2. Передати:

2.1. В оперативне управління фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.) прилад обліку тепла SHARKY HEAT 775 встановлений у житловому будинку № 149 по проспекту Перемоги у м. Чернігові з подальшою передачею в оренду публічному акціонерному товариству “Облтеплокомуненерго” (Геращенко В. М.).

2.2. У господарське відання:

2.2.1. Комунальному підприємству «ЖЕК - 13» Чернігівської міської ради (Прищеп В. М.) квартир №№ 101, 104, 105, 107, 108 у житловому будинку № 80 по вул. Незалежності.

2.2.2. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської  міської ради (Малявко С. М.) зовнішні мережі водопостачання та водовідведення до багатоповерхових  житлових будинків   (№ 6- будівельний номер)  № 191бта (№ 2- будівельний номер)  № 195б по вулиці 1-го Травня у м. Чернігові, в якості внеску до статутного капіталу у сумі 80 930,00 гривень.

3. Фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.) передати за договором на господарське відання публічному акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз» (Ярова А. А.) зовнішню  мережу газопостачання  до багатоповерхового  житлового будинку (№ 2- будівельний номер)  № 195б по вулиці 1-го Травня у м. Чернігові.

     4. Прийняти у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова та передати  в оперативне управління фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю) безхазяйне майно – зовнішню мережу теплопостачання, яка прокладена від ТК12 до адміністративної будівлі  по вул. Мстиславській, 8, довжиною 15 м у двотрубному вимірі, діаметром 50 мм, з подальшою передачею   в оренду товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “ТехНова” (Шевченко О. В.).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!