Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 жовтня 2016 р.

Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова

проект


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 26 жовтня 2016 року № 9) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року (44 сесія                         6 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:    

1. Не залучати до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

1.1. Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради при реконструкції технічного приміщення, розташованого на бульварі по просп. Миру від вул. Івана Мазепи до вул. С. Русової.

1.2. Комунальне підприємство «Міський палац культури» Чернігівської міської ради при реконструкції прилеглої території по вул. Івана Мазепи, 23 на земельній ділянці, яка надана в постійне користування.

2. Внести зміни до абзацу другого підпункту 1.4 пункту 1 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 червня 2015 року № 156 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок», виклавши в такій редакції: «Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта».

3. Враховуючи пункт 3 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 2 вересня 2013 року № 250 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок», зменшити товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» (інвестору будівництва) розмір пайової участі у розвитку інфраструктури  міста Чернігова  для об’єкта «Будівництво багатоповерхового житлового будинку № 8/1 (будівельний номер) із автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання для розміщення тренажерного залу, адміністративних приміщень та приміщення для побутового обслуговування населення в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні у комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради» на суму 497 097 гривень.

 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бондарчука В. М.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!