Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 жовтня 2016 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів

проект


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

 Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

 1. Змінити статус:

 1.1. За клопотанням Головного управління Національної гвардії України 

 1.1.1.  Службової   трикімнатної, житловою площею 57,6 кв.м, квартири № ... по вулиці 1-го Травня, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Рибаком Олександром Анатолійовичем, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини).

 1.2. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

 1.2.1. Службової   однокімнатної,   житловою площею 8,5 кв.м, квартири № ... по вулиці Ватутіна, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Лисичем Сергієм Миколайовичем, одним.

 2. Поставити на квартирний облік:

 2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 2.1.1. Маринічева Валентина Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, три сини),  який  мешкає  в однокімнатній, житловою площею 16,8 кв.м, квартирі № ... по вулиці Дмитра Самоквасова, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

 2.1.2. Шевчука Володимира Євгенійовича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Олексія Бакуринського, .../... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.3. Маринченка Юрія Олександровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,  два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку відповідно  до статті 22 Закону України «Про міліцію»  з  17 вересня 2012 року. У зв’язку з втратою зазначеної пільги та на підставі поданої заяви виключити із першочергового списку за вказаною пільгою, а включити за пільгою учасника бойових дій відповідно до статей 6, 12  Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

 2.1.4. Гурієву Наталію Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки),  яка   мешкає   у  приватизованій  двокімнатній, житловою площею 33,0 кв.м, квартирі № ... по вулиці Волковича, ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи: свекор, свекруха (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 2.1.5. Коваленка Олександра Володимировича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Івана Мазепи, .../... (відсутність житла). Включити до першочергового списку відповідно до статті 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 2.1.6. Мельника Юрія Івановича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, дві дочки, син), який мешкає  у двокімнатній,  житловою площею 19,7 кв.м, квартирі № ... по вулиці Смирнова, ... (відсутність мінімального розміру  житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

 2.1.7. Коваленка Олега Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), який мешкає у кімнаті № ..., житловою площею 13,4 кв.м,  комунальної квартири № ... по вулиці Івана Мазепи, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 2.1.8. Луцай Надію Іванівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1982 року. Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...»  за пільгою дочки – одинокої матері.

2.1.9. Корогода Олександра Віталійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружи- на, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці Квітневій, 3-В (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12  Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.2. Включити до позачергового списку Фокіну Крістіну Олексіївну – 1999 року народження, позбавлену батьківського піклування, одну, яка мешкає в однокімнатній,  житловою площею 20,5 кв.м квартирі № ... по вулиці Корольова, ..., де ще зареєстровано та проживає: бабуся, брат – 1996 року народження (різностатевість).

3. Відмовити у постановці на квартирний облік  як такій, що не має трьох років реєстрації у місті Чернігові,  згідно з пунктом 4 постанови виконавчого комітету Чернігівської обласної ради народних депутатів і президії обласної ради професійних спілок від 7 січня 1985 року № 3 Піщур Ользі  Миколаївні,   одній,  яка   зареєстрована    по  вулиці Святомиколаївській, 33 з  4 жовтня 2016 року.

 4. Внести зміни до складу сім’ї:

 4.1. Єськової Юлії Петрівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї чоловіка – Єськова Івана Леонідовича.

 4.2. Тимошенко Ірини Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 26 серпня 1979 року. Виключити зі складу сім’ї сина – Тимошенка Олега Івановича як такого, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами.

4.3. Богданової-Польської Лідії Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син),  на   квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 вересня 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка у зв’язку зі смертю та сина як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

4.4. Гаркуші Тетяни Олексіївни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 30 грудня 1983 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку та онуку як таких, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами.

4.5. Луцай Надії Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1982 року  та першочерговому списку згідно з медичним висновком дочки з 16 листопада 1994 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Дениса, 2013 року народження.

 4.6. Дерій Олени Вікторівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 лютого 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї зятя – Вітковського  Артема Олександровича.

 4.7. Рудника Юрія Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17  березня 2008 року та у   позачерговому списку інвалідів війни та сімей  загиблих військовослужбовців з 17 вересня 2014 року. Виключити зі складу сім’ї дружину – Рудник Зінаїду Олександрівну  як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

 4.8. Бориско Ганни Євгенівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, син, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як одинока мати з 20  серпня 1990 року.  У зв’язку з її смертю та на підставі поданих заяв виключити зі складу сім’ї сина, переоформити квартирну справу на дочку – Гук Ірину Григорівну та  включити до складу її сім’ї  дочку – Вікторію.

4.9. Марченко Ганни Василівни, (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській   черзі   та   першочерговому   списку  як   одинока   мати   з   17 листопада 2003 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку Катерину – 2016 року народження. 

4.10. Шутченко Оксани Анатоліївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у позачерговому списку з  21 лютого 1994 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – Шутченка Валер’яна Костянтиновича.

 4.11. Коляди Надії Григорівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 серпня 1983 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина.

 4.12. Шаш Василя  Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 12 жовтня 1983 року. У зв’язку зі смертю Шаш Василя Петровича, квартирну справу переоформити на дружину – Шаш Анюту Петрівну, сім’єю з трьох осіб (вона, син, дочка).

 4.13. Король Валентини Федосіївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 1983 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка та включити до складу сім’ї онуку – Король Вероніку Олексіївну, 2011 року народження.

 4.14. Мітуса Михайла Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 травня 1997 року та першочерговому   списку   за пільгою дружини – ветерана праці, з 21 липня 1997 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дружину – Мітус Ольгу Степанівну, у зв’язку зі смертю.

 4.15. Тарасенка Артема Валерійовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 6 жовтня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – Тарасенко Олену Олександрівну.

 5. Виключити із першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

5.1. Луцай Надію Іванівну, сім’я з  чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1982 року  та першочерговому списку згідно з медичним висновком дочки з 16 листопада 1994 року.

 5.2. Гук Ірину Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному  обліку   у  загальноміській   черзі та  у  першочерговому  списку з 20 серпня 1990 року.

 5.3. Мітуса Михайла Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 травня 1997 року та першочерговому   списку   за пільгою дружини – ветерана праці, з 21 липня 1997 року.

 6. Зняти з квартирного обліку:

 6.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 6.1.2. Біб Світлану Дмитрівну, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, дві дочки,  син,   свекруха),   на  квартирному   обліку   у загальноміській черзі з 28 грудня 1983 року.

 6.1.3. Чумаченка Юрія Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 15 жовтня 1990 року. Дружина померла, дочка Віталія виїхала на постійне місце проживання до міста Золотоноші, Черкаської області.

  6.1.4. Овдій Марію Іванівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, дочка,  два онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 30 серпня 1982 року та у позачерговому списку інвалідів  війни та сімей загиблих військовослужбовців з 21 лютого 2000 року.

 6.2. Як таких, що померли:

 6.2.1. Пилипчук Галину Дмитрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  18 лютого 1985 року.

6.2.2. Шульгу Віру Павлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 жовтня 1996 року.

6.2.3. Кирієнка Григорія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, онук),   на   квартирному   обліку   у   загальноміській  черзі з 19 жовтня 1987 року. Дружину, дочку, онука забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.2.4. Ушакова Вячеслава Володимировича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 жовтня 2003 року.

 6.2.5. Алексеєнка Леоніда  Степановича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному   обліку у  загальноміській черзі  та  першочерговому   списку  з 19 червня 1995 року. Дружину зняти з квартирного обліку на підставі поданої заяви.

 6.2.6. Міщенко Наталію Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, зять, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 19 червня 1995 року. Сім’ю дочки забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 6.2.7. Шибирина Віталія Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку військово-службовців, звільнених у запас або відставку, з 19 липня 1993 року. Син виїхав на постійне місце проживання до міста Житомира, дружину та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами. 

 6.2.8. Карпузова Андрія Юрійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 серпня 2015 року.

 6.3. На підставі поданої заяви:

 6.3.1. Стародуб Марію Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 липня 1983 року.

 6.3.2. Руденок Ірину Вікторівну, одну,  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 грудня 2011  року.

 7. Дати згоду на ліквідацію квартирного обліку підприємству 209 Управ-ління начальника робіт Міністерства оборони України згідно  з їхнім  листом  від 4 жовтня 2016 року № 80 та відповідно до пункту 1 пункту 31 „Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР”.

 8. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:

 8.1. Швидкому  Петру   Івановичу  на трикімнатну, житловою площею 49,8 кв.м, квартиру № ... по вулиці Шевченка, ... на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі у позачерговому окремому   списку   інвалідів війни – учасників  антитерористичної операції  з  5 листопада 2015 року за № 5. Квартира придбана згідно з договором купівлі-продажу від 6 жовтня 2016 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 407 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок». Проживали за договором піднайму по вулиці Елеваторній, 13.

 9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!