Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 жовтня 2016 р.

Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Облсвітло» Чернігівської обласної ради

проект


Про передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
цілісного майнового комплексу
комунального підприємства «Облсвітло»
Чернігівської обласної ради

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України  «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», статті 117 глави 19 розділу 4 Земельного кодексу України, рішення міської ради від 31.03.2016 № 6/VII-36 та розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади  м. Чернігова цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Облсвітло» Чернігівської обласної ради виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити акт приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Облсвітло» Чернігівської обласної ради, у тому числі нерухоме, рухоме майно, інші матеріальні цінності, що перебувають в господарському віданні підприємства та земельних ділянок, на яких розташований цілісний майновий комплекс, з кадастровими номерами 7410100000:01:036:0562, площею – 0,1000 га та 7410100000:01:036:0561, площею – 0,9600 га за адресою: вулиця Робітнича (колишня вулиця Робоча), 6  у м. Чернігові (цільове призначення – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії; відомості про державну реєстрацію обтяжень відсутні; відомості про обмеження у використанні земельної ділянки не зареєстровані), що перебувають у власності територіальної громади сіл, селищ, міст Чернігівської області та у господарському віданні комунального підприємства «Облсвітло» Чернігівської обласної ради, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!