Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 жовтня 2016 р.

Про погодження внесення змін до Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міста Чернігова на 2015 - 2017 роки

проект


Про погодження внесення змін до
Програми організації дорожнього руху
на автомобільних дорогах, вулицях  міста
Чернігова на 2015 - 2017 роки

 

Відповідно до статей 6, 9 Закону України «Про дорожній рух», керуючись пунктом 1  частини «а» статті 27 та підпунктом 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення безпеки дорожнього руху на вулицях міста, підвищення транспортної дисципліни серед водіїв та учасників дорожнього руху, зниження травматизму виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити внесення змін до пункту 5 розділу 4 та пунктів 3 розділу 5 Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міста Чернігова на 2015 – 2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 листопада 2014 року (45 сесія, 6 скликання) зі змінам (52 сесія 6 скликання, 10 сесія 7 скликання),  виклавши їх в новій редакції згідно з додатком.

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) внести зміни до Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях  міста Чернігова на 2015 - 2017 роки на розгляд Чернігівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.


Перший заступник

міського голови                                                                                М. О. Шостак


Секретар міської ради                                                                     В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!