Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 жовтня 2016 р.

Про затвердження конкурсної документації та оголошення конкурсу

проект


Про затвердження конкурсної
документації та оголошення
конкурсу



Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові, що додається.

2. Оголосити конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові відповідно до затвердженої конкурсної документації.

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) до 21 жовтня 2016 року забезпечити оприлюднення в друкованих засобах масової інформації інформаційного повідомлення про проведення конкурсу.

4. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) до 21 жовтня 2016 року оприлюднити на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради оголошення про проведення конкурсу відповідно до чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.


 Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!