Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 жовтня 2016 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок

проект


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок: 

1.1. Приватному акціонерному товариству «Чернігівська швейна фабрика «Елегант» для будівництва складської будівлі по просп. Перемоги, 41 на земельній ділянці, яка надана в постійне користування.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта. 

2. Внести зміни:

2.1. До пункту 5 (загальні дані) містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки від 02.06.2016 № 02-01/65, затверджених та наданих відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 2 червня 2016 року № 231 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» (пункт 1.12.) Лунегову Вадиму Юрієвичу для реконструкції спортивно-оздоровчого комплексу з надбудовою другого поверху над одноповерховою частиною комплексу для улаштування  кімнат   відпочинку для  футболістів, тенісистів малого та великого тенісу по вул. Івана Мазепи, 88, та викласти в такій редакції: «5. Документ, що підтверджує право власності або користування земельною ділянкою: - не потребується відповідно до  п. 2.3. Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки; п.4 ст. 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2.2. До пункту 2.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 2 червня 2016 року № 231 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для добудови об’єкта незавершеного будівництва багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та нежитловими приміщеннями в підвалі та на першому поверсі по вул. Любецькій, 2а (будівельна адреса) на земельній ділянці, яка надана в постійне користування.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста: 4% загальної кошторисної вартості будівництва житлового будинку; 10% загальної кошторисної вартості будівництва нежитлових приміщень».

Пункт 2.1. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 1 вересня 2016 року № 231 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» визнати таким, що втратив чинність.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бондарчука В. М.


 Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!