Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 вересня 2016 р.

Про перекриття руху автотранспорту

Про перекриття 
руху автотранспорту

Керуючись статтею 6 Закону України «Про дорожній рух», підпунктами 10, 12 пункту а) статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Для проведення ремонтних робіт товариству з обмеженою відповідальністю «Гаріліт»:
1.1. Дозволити перекриття руху автотранспорту на ділянці вул. Шевченка від вул. Олександра Молодчого до вул. Рокоссовського під час укладання асфальтобетонного покриття з 9. 00 год. до 21.00 год. кожного дня на період з            16 вересня до 19 вересня 2016 року включно.
1.2. Встановити дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові, що додаються.
2. Комунальному підприємству «Обсвітло» Чернігівської обласної ради (Кузнецов С. О.)  на час проведення робіт забезпечити освітлення ділянки вулиці в нічний час 
3. Начальнику управлінню патрульної поліції у м. Чернігові (Леонов О. В.)  забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.
4. Управлінню транспорту та зв’язку (Бєльський О. В.) на час перекриття ділянок вулиць внести зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.
5. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству Чернігівської міської ради «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» (Капустян О. І.) забезпечити оприлюднення рішення та висвітлення інформації.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!