Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 серпня 2016 р.

Про видалення зелених насаджень

проект


Про видалення зелених
насаджень

 

 Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року № 1045, рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 липня 2010 року № 166 «Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Чернігова» зі змінами, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Дозволити знести комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради по вул. Київській, 7 – чотири дерева, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 15 серпня 2016 року, зі сплатою відновної вартості у сумі 2 581 грн 92 коп. у зв’язку з будівництвом багатоповерхового житлового будинку.

2. Дозволити знести комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради:

2.1. По вул. Івана Мазепи від № 55-в до вул. Кропивницького – 20 дерев, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 20 липня 2016 року, зі сплатою відновної вартості у сумі 17 024 грн 15 коп. у зв’язку з заміною вуличного водопроводу.

2.2. По вул. Промисловій, 38 – два дерева, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 19 серпня 2016 року, без сплати відновної вартості у зв’язку з проведенням аварійних ремонтних робіт водопровідної мережі.

2.3. По вул. Рокосовського, 16 – одне дерево, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 16 серпня 2016 року, без сплати відновної вартості у зв’язку з проведенням аварійних ремонтних робіт водопровідної мережі.

3. Дозволити знести публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго» Чернігівської міської ради по проспекту Миру, 197 – два дерева, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 19 серпня 2016 року, без сплати відновної вартості у зв’язку з проведенням аварійних ремонтних робіт мережі теплопостачання.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.


Міський голова                                                                                          В. А. Атрошенко

 

 

Секретар міської ради                                                                              В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!