Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 серпня 2017 р.

22 серпня: Прес-конференція з творчою групою фільму «Червоний»


Фото № 1

У Чернігові 22 серпня о 18:00 в кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді (колишній к-тр ім.Щорса) відбудеться прес-конференція з творчою групою фільму «Червоний». Після прес-конференції відбудеться допрем’єрний показ фільму. 

Загальнонаціональна прем’єра фільму відбудеться в День Незалежності – 24 серпня.

Довідково про фільм: 

 

1947 рік. У страшну м’ясорубку сталінських таборів потрапляє воїн УПА Данило Червоний, де мусить пройти крізь пекло і нелюдські умови каторги, переслідування кримінальних ватажків, підлість, зраду і відчай. Данило знаходить в собі сили протистояти репресіям начальника табору і робить відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши перше повстання у таборі.
За жанром “Червоний” – історична драма  за мотивами однойменного  роману  Андрія Кокотюхи, який також написав сценарій фільму. “Червоний” створюється за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно. Це спільне виробництво продюсерського центру «ІнсайтМедіа» (Київ, Україна), кінокомпанії ARTBOX (Вільнюс, Литва) та Одеської кіностудії (Одеса, Україна). Головну роль в фільмі виконав львівський актор театру імені Леся Курбаса Микола Береза. 


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!