Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 серпня 2017 р.

Депутати затвердили зміни до кількох програм у сфері ЖКГ


Фото № 1

17 серпня 2017 року на пленарному засіданні 22 сесії Чернігівської міської ради VII скликання були підтримані всі проекти рішень у сфері ЖКГ.

 

Зокрема, йдеться про:

1. Внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки".

У складі даної Програми передбачено коригування робочого проекту «Реконструкція фільтраційних каналів на полігоні твердих побутових відходів район Масани», розробленого ще у 2013 році, та розробка робочого проекту «Екологічне покращення гідрологічного режиму та санітарного стану водойми №3 на р. Стрижень у м. Чернігові». Проведення коригування даного робочого проекту у 2017 році необхідне для подальшої реалізації та забезпечення безпечної експлуатації полігону твердих побутових відходів.

За результатами досліджень, проведених Інститутом гідробіології Національної академії наук України у першому півріччі 2017 року та з метою оздоровлення річки Стрижень у місті Чернігові необхідна розробка робочого проекту «Екологічне покращення гідрологічного режиму та санітарного стану водойми №3 на р. Стрижень у м. Чернігові».

Детальніше з проектом рішення та сумами призначень можна ознайомитися за посиланням  http://chernigiv-rada.gov.ua/project/rada/13343

 

2. Зміни і доповнення до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки, необхідні для підвищення ефективності та надійного функціонування житлово-комунального господарства, забезпечення належного утримання, поточного та капітального ремонту, реконструкції та будівництва об’єктів житлово-комунального господарства, задоволення потреб мешканців міста в якісних житлово-комунальних послугах згідно з встановленими нормативами та стандартами.

Зокрема, збільшено розмір призначень на капітальний та поточний ремонт магістральних доріг міста, доріг приватного сектору, внутрішньо-квартальних приїздів, на заходи з благоустрою, на розширення території кладовищ, для забезпечення комунальних підприємств необхідною технікою та виготовлення й коригування проектно-кошторисної документації.

Варто відзначити, що в пункті «Влаштування та реконструкція об'єктів благоустрою на малих архітектурних форм на міському пляжі "Золотий берег"» йдеться про облаштування некомерційних та загальнодоступних волейбольних, баскетбольного та футбольного майданчиків в зоні відпочинку пляжу.

У рамках призначень також передбачається проведення реконструкції каналізаційного колектору по вулиці Юрія Меземцева та реконструкції системи водопостачання житлового мікрорайону по вулиці Ушинського, капітальний ремонт зупинок та

Детальніше з проектом рішення та сумами призначень можна ознайомитися за посиланням http://chernigiv-rada.gov.ua/project/rada/13342

 

3. Внесення змін до Рішення Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року №6/VII-17 про затвердження Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016-2017 роки.

У зв’язку зі зверненням депутата Чернігівської міської ради Шерстюк Жанни замість раніше передбаченого раніше встановлення спортивного майданчика буде проведено спорудження дитячого ігрового майданчика з аналогічною вартістю.

Проект рішення - http://chernigiv-rada.gov.ua/project/rada/13344

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!