Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 серпня 2017 р.

Шановні чернігівці! Будьте уважні на воді!


Фото № 1

Особливо слідкуйте за купанням дітей, організовуйте його з урахуванням навичок дітей у плаванні, вживайте усіх можливих заходів безпеки!

Сьогодні трагічна подія – вірогідна загибель дитини на воді – сталася на пляжі «Золотий берег». Дівчинка 13 років, яка відпочивала з батьками, зникла у воді на очах у матері. Це сталося в тому кінці пляжу, на який виходить «стежина здоров’я» з міського парку.

Як повідомив начальник відділу з надзвичайних ситуацій міської ради Григорій Годун, водолази на пляжі були і чергували на своєму посту. Він знаходиться біля медичного пункту, в тому кінці пляжу, який нижче за течією. На місці надзвичайної пригоди вони опинилися з максимальною швидкістю, вже через хвилину після отримання сигналу. Але навіть цього виявилося недостатньо.  

Після того водолази повністю пройшли по акваторії дна всього пляжу, але тіла знайдено не було. Такою ж ситуація залишалася на вечір (18.30). Пошуки тривають. Вирішується питання про те, щоби наступного дня вони велися водолазами від пляжу вниз за течією, в напрямку річкового порту.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!