Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 серпня 2017 р.

Останні штрихи до завершення капітального ремонту дороги по вул. Івана Мазепи

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Дорожні роботи, які відуться з сьогоднішнього дня на вул. Івана Мазепи на ділянці від вул. Ремісничої до вул. Любецької, є фінальними в капітальному ремонті цієї високонавантаженої вулиці Чернігова. Цю ділянку дороги міста перекрито на 2 дні: 14 і 15 серпня. Перекриття необхідне для завершення ремонтних робіт по укладанню асфальтобетонного покриття, це вже останній його шар на цьому об'єкті.

У зв’язку зперекриттям вул. Івана Мазепи відбулися зміни в русі громадського транспорту на  2 дні:

- Тролейбус на маршруті №6 на ці дні відміняється.

-  Тролейбус на маршруті №4 замість повороту на вул.. Івана Мазепи буде їхати по пр. Миру, повертати на пр. Перемоги і по ньому – до виїзду на свій звичний маршрут.

Тролейбус на маршруті №5 відміняється, замість нього буде тимчасово запроваджений автобус №5-А. Цей автобус буде виїжджати на вул. Любецьку біля школи №13, повертати наліво на перехресті вул. Любецької  з вул. Чорновола, далі – на пр. Миру до головпоштамту, там повертати направо на пр. Перемоги і їхати до вокзалу. У зворотній бік – тим же маршрутом.

Тролейбус №1 у бік вокзалу буде їхати прямо по пр. Перемоги.

Примітка: Щоби не створювати додаткової плутанини, цього розкладу громадський транспорт буде дотримуватися всі два дні навіть у тому випадку, якщо дорожні служби закінчать роботу раніше і рух вулицею Івана Мазепи для транспорту відкриють, наприклад, 15 серпня вдень.


Схема об'їзду.

 



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!