Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 серпня 2017 р.

Ремонтні роботи на вулиці Гетьмана Полуботка дорожники планують завершити вже завтра

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Наближається до завершення ремонт вул. Гетьмана Полуботка. Вчора, 9 серпня, працівники  підприємства  ТОВ «ШБУ-14» за допомогою дорожньої ремонтної техніки поклали верхній шар асфальтобетонної суміші. Залишається зробити з'їзди на бокові вулиці та місце для зупинки громадського транспорту.

Як розповів директор ТОВ «ШБУ-14» Олександр Харчук, загалом покриття розраховано на 25 років, але слугувати воно зможе і набагато більше. Для цього потрібно просто підтримувати її в нормальному стані. Довжина відремонтованої ділянки дороги становить майже кілометр. Структура дорожнього покриття, зробленого на цій вулиці, багатошарова. Тут є пісок, щебінь, спеціальна сітка і кілька шарів асфальтобетону. Завершити роботи дорожники планують за кілька днів. Для того щоб відновити рух на цій ділянці, потрібно ще закінчити верхній шар, зробити зупинкову кишеню.

Після завершення основних робіт  на цій ділянці вулиці нанесуть розмітку і облаштують велодоріжку. На черзі також капітальний ремонт ділянок вулиць Шевченка та Пушкіна в районі Палацу урочистих подій.

За словами Олександра Харчука, дорожнє підприємство планує всі свої роботи з капітальному ремонту дороги на вулиці Гетьмана Полуботка завершити вже завтраПісля цього рух автотранспорту на цій вулиці може відкриватися

Роботи з підйому люків шахтних колодязів на рівень нового асфальтового покриття, які робитимуться КП "Чернігівводоканал" надалі, можливі без перекриття всієї ширини дороги. 


 

   

 

 


Прес-служба Чернігівської міської ради за інформацією ТРА «Новий Чернігів»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!