Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 липня 2017 р.

Меморіал Захисникам України: триває процес написання технічного завдання


Фото № 1
Фото № 2

Меморіал Захисникам України має бути величним, світлим, достойним, викликати почуття патріотизму та гордості за героїв, які віддали своє життя за незалежність України. 

Такі думки висловлювались вчора на робочій нараді з написання технічного завдання для оголошення конкурсу щодо спорудження Меморіалу Захисникам України на площі Героїв Небесної Сотні у Чернігові.

Участь у робочій нараді взяли представники структурних підрозділів та депутати міської ради, громадські активісти, військові, батьки загиблих воїнів АТО. Напередодні була анонсована тема наради: «Дивлюся на Меморіал Захисникам України очима…» та запрошені до обговорення всі небайдужі чернігівці для висловлення своїх побажань: що хочуть бачити - родина загиблого, військовий, побратим, волонтер, медик, дитина, підліток, молодята, літня людина.

Коментуючи підготовчу роботу з написання технічного завдання для оголошення конкурсу, начальник управління архітектури та містобудування міської ради Сергій Калюжний сказав: «Ця територія відкрита для обговорення та висловлення своїх думок і зауважень. Ми прислухаємося до кожного. На підставі наданих пропозицій буде сформована єдина концепція, а художній стиль та виконання – це справа фахівців».

Наступна робоча нарада з написання технічного завдання відбудеться 27 липня о 16.00 у Чернігівській міській раді.


Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!