Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 липня 2017 р.

За одне видалене дерево у місті комунальні служби мають посадити два


Фото № 1
Фото № 2

Таке доручення комунальникам дав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради, під час якого розглядалося питання про видалення дерев у зв’язку з капітальним ремонтом доріг у місті.

Виконком дав дозвіл управлінню житлово-комунального господарства міської ради на знесення загалом 8 дерев на перехресті вул. Шевченка та вул. Мстиславської, перехресті вул. Гетьмана Полуботка та вул. Мстиславської, перехресті вул. Гончої та вул. Гетьмана Полуботка, по просп. Миру, 155, по вул. Пушкіна та біля зупинки громадського транспорту «вул. Г. Полуботка».  Дерева видалятимуться у зв’язку з капітальним ремонтом ділянки дороги по вул. Гетьмана Полуботка (від просп. Миру до вул. Олега Міхнюка), проспекту Миру та вул. Пушкіна.

При розгляді цього питання міський голова  заявив, що замість одного зрубаного комунальними службами дерева потрібно висадити два. Одночасно він додав, що громаді необхідно чітко пояснити, що видаляти потрібно, бо зносять лише необхідне.

Владислав Атрошенко: 

- Ми чітко повинні звітувати громаді, що в ході виконання робіт ми видалили 100 чи 150 дерев і після цього також звітувати, що ми саджаємо в два рази більше дерев кожного року, ніж видаляємо. 


Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

 



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!