Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 червня 2017 р.

Міський колл-центр просить повідомляти йому про земляні роботи на дорогах


Фото № 1

«Прийшли якісь робітники, зламали асфальт і щось рили, ремонтували, а потім закидали яму й поїхали. Коли тепер нам відновлять асфальт?» - з такими запитаннями чернігівці звертаються в міський колл-центр не так вже й рідко.

На жаль, проблема несанкціонованих земляних робіт, які виконуються здебільшого різними підприємствами і після яких виконавці не відновлюють зруйнований асфальт (хоча й повинні) – для Чернігова актуальна.

У зв’язку з цим Муніципальна поліція Чернігівської міської ради та міський колл-центр звертаються до всіх мешканців Чернігова з проханням: в усіх випадках, коли ви бачите початок виконання якихось земляних робіт невідомими вам особами на території загального користування – подзвоніть і повідомте про це в міський колл-центр за телефоном

0-800-50-93-50.

Цей сигнал передадуть працівникам Муніципальної поліції, які виїдуть на місце й перевірять, чи законно ведуться розкопки, а також прослідкують за тим, щоби їх виконавець після завершення робіт за свій рахунок привів територію в попередній стан, як того й вимагає законодавство.

Інакше платити за відновлення пошкоджених тротуарів чи проїжджої частини – а це чималі кошти – доводиться з бюджету, тобто всім чернігівцям.

Аналогічним чином просять повідомляти про виконання робіт з обрізки дерев на вулицях будь-якими робітниками, окрім працівників спеціалізованого підприємства – КП «Зеленбуд». Це дозволить фахівцям з озеленення міста вчасно втрутитись і, можливо, зберегти красу міських дерев.

Збережемо красу Чернігова та громадське майно разом!

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!