Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2017 р.

До Положення про відкритий конкурс на кращу ескізну пропозицію двох стел Меморіалу Слави внесені зміни


Фото № 1

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради було внесено зміни до «Положення про проведення повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата».

Зміни стосуються пункту 7.3, відповідно до якого конкурсному журі після прийняття ескізних пропозицій потрібно буде визначити лише одну кращу пропозицію та призначити тільки одну премію в розмірі 5000 грн.

Цим рішенням пункт викладено в такій редакції: «7.3. За результатами конкурсу журі приймає рішення щодо визначення кращих ескізних пропозицій. Для відзначення відібраних пропозицій призначається одна премія:

- перша премія – 5 000 (п’ять тисяч) гривень.

Зміна кількості премій та їх розміру, а також не присудження першої премії можливі лише за рішенням журі конкурсу. Одна премія не може бути присуджена двом проектам».

За старою редакцією цього положення конкурсна комісія мала визначити три переможця на 1-е, 2-е та 3-е місця. А також призначалися 3 премії в розмірі 5000 грн, 3000 грн та 2000 грн.

Нагадуємо, що  рішенням виконавчого комітету міської ради від 06 квітня 2017 року № 166 повторно оголошено відкритий конкурс на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!