Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2017 р.

У Чернігові сьогодні вітали кращих Сіверських чемпіонів

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Сьогодні в Чернігові в Міському Палаці культури відбулася вже традиційна для Чернігівщини церемонія урочистого відзначення кращих спортсменів, тренерів та організацій області за підсумками 2016 року — "Бал чемпіонів". 

"Бал чемпіонів" – це яскраве дійство, яке 24-й рік поспіль збирає велику спортивну родину Сіверського краю - чемпіонів і призерів Олімпійських, Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи,  а також тренерів області.

Чемпіонів та кращих спортсменів Чернігівського краю вітали керівники області та міста.

Під час вітального слова заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако побажав чемпіонам незборимої сили духу, витримки, мужності на шляху до спортивних досягнень в ім`я нашої незалежної України.

Звертаючись до присутніх в залі Олександр Ломако сказав: "Та робота, яку ви виконуєте, внутрішня мотивація і самопожертва заслуговують поваги. Коли на Олімпійських іграх чи чемпіонатах грає гімн України і вручають медаль нашому чемпіону, на очі навертаються щирі сльози, тому що зрозуміло, що за цією однією миттю стоїть велика робота, а можливо і все життя спортсмена, тренера і близьких їм людей, які підтримують".

2016 рік – Олімпійський. У минулому році Чернігівщину на Олімпійських іграх представляли Олена Костевич, Ольга Бібік, Дмитро Митрофановта на Паралімпійських іграх Олег Лень.

(Першу олімпійську медаль в Незалежній Україні для Чернігівщини завоювала Валентина Цербе - Несіна в 1994 році).

Кращим юним спортсменом області 2016 року визнана Дмитренко Христина, біатлоністка.

У номінації «Прорив року» здобула перемогу жіноча збірна команда з футболу, чемпіони першої ліги чемпіонату України з футболу серед жіночих команд.

У номінації «Краща ДЮСШ» здобула перемогу СДЮШОР з лижного спорту Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна.

У номінації «Спортивна гордість Чернігівщини» переможцями визнані Наталія Скакун та Валентина Цербе–Несіна.

Під час урочистостей видатні спортсмени, їх тренери, спортивні товариства, школи Чернігівщини були відзначені почесними нагородами та відзнаками «Балу чемпіонів».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!