Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 березня 2017 р.

Чернігівські підприємства та організації запрошуються на міжнародну конференцію з енергоефективності


Фото № 1

25-27 квітня у Києві відбудеться ІV Міжнародна конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’17».  

Місце проведення: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

ІV Міжнародна конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’17», присвячена науковим, технічним, економічним і навчально-методичним проблемам побудови ефективних систем енергетичного менеджменту, які дають змогу підвищити енергетичну ефективність функціонування енергетичного сектора України, реалізувати політику енергоефективності й енергозбереження підприємств, організацій та установ. 

Мета конференції: всебічний аналіз сучасних аспектів енергоефективності, енергетичного менеджменту згідно з вимогами стандарту ISO 50001, демонстрація наукових досягнень і пошук нових рішень щодо проблем енергоефективності та енергозбереження в різних галузях, а також їх практичне застосування на сучасному етапі розвитку енергетичних систем України та у сучасних умовах розвитку вищої освіти у сфері енергетичного менеджменту.


 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!