Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 березня 2017 р.

Міський голова вимагає від ЖЕКів більш якісного виконання всіх робіт


Фото № 1

Подавати звіти без белетристики, а з конкретним переліком виконаних робіт, закликав Чернігівський міський голова керівників структурних підрозділів сьогодні на розширеній нараді з ними. Які саме дані мають бути у звітах, аби обговорення було конструктивним, Владислав Атрошенко показав на прикладі КП ЖЕК-13, керівник якого звітував сьогодні відповідно до плану нарад.

Міський голова продемонстрував володіння ситуацією щодо економічних показників цього підприємства, які не досить успішні. Зокрема, накопичені борги, мають місце неповне виконання робіт і суттєві недоліки в обслуговуванні житла.

Як додаткову ілюстрацію до своїх зауважень Владислав Атрошенко продемонстрував знімки неприбраних стихійних сміттєзвалищ, зроблені ним у ці вихідні на території, підпорядкованій цьому підприємству, а саме, на вулиці Кошового. За словами мешканців мікрорайону, це сміття не вивозилося вже протягом 2-х тижнів.

Міський голова дав доручення підготувати аналіз фінансово-господарської діяльності в розрізі кожного КП ЖКГ, в тому числі доходів і витрат на виконання всіх складових послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, врахованих у тарифах.

А також - перевірити виконання обов’язків щодо підтримання чистоти на території всього міста. Зокрема, доручив звернути увагу на території навколо трансформаторних підстанцій у дворах міста, яка часто-густо в антисанітарному стані. Ці обстеження мають бути проведені спільно з представниками "Обленерго".

 - Чисте місто та послуги вчасно і якісно – от що потрібно всім чернігівцям від вас, - наголосив міський голова.

 

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!