Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 лютого 2017 р.

Вчасно прибрати місто та звільнити покрівлі від травмонебезпечних бурульок – спільне завдання містян


Фото № 1

Щодня працівники екологічної інспекції міста інспектують стан прибирання міста від снігу, льоду та бурульок. За невиконання Правил благоустрою на порушників складають приписи зі строком виконання 1 доба.  У разі невиконання приписів складаються протоколи і накладається штраф. Про це розповів начальник екологічної інспекції міста Сергій Стринадко.

За його інформацією у січні було складено 18 приписів та 31 адміністративний протокол, а в лютому вже 12 приписів та 3 протоколи.

-     Усі підприємці, власники магазинів, офісів та інших установ були попереджені ще з листопада минулого року. Наші інспектори вручили їм відповідні листівки з роз’ясненнями Правил благоустрою міста та відповідальністю за їх порушення, - сказав Сергій Стринадко. - Так, для юридичних осіб встановлений штраф від 1003 до 1700 грн (максимальний штраф - у разі невиконання припису або повторного порушення), для підприємців – фізичних осіб від 500 до 1360 грн.

Підприємці та представники організацій і установ мають прибрати свої прилеглі території з 17.00 до 8.00 ранку шляхом зсуву снігу на проїжджу частину, аби снігоприбиральна комунальна техніка вранці змогла вчасно прибрати цей сніг та розчистити дороги міста. 

Для запобігання випадків травматизму серед мешканців міста начальник екологічної інспекції міста закликає керівників установ та підприємців також вчасно звільняти покрівлі будівель від бурульок.Працівники екологічної інспекції здійснюють фото- або відеофіксацію будівель, де існують такі травмонебезпечні ситуації, і надсилають власникам або керівникам цих установ. 

Як повідомляє Сергій Стринадко, такі будівлі необхідно негайно огородити червоними стрічками та збити бурульки, або замовити відповідну послугу в КП «Зеленбуд» чи ЖЕКах.

Більш детальну інформацію про це можна подивитись за посиланням: http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8847

Багатоповерхові будинки обслуговуються комунальними підприємствами, на балансі яких вони перебувають, телефон кол-центру 0(800)-50-93-50.



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!