Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 січня 2017 р.

Список учасників АТО, яким надані земельні ділянки для індивідуального дачного будівництва


Фото № 1
Фото № 2

Сьогодні, 26 січня, на пленарному засіданні 15-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання перше додаткове питання було про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

Як вже повідомлялося раніше, в Чернігівській міській раді 16 січня шляхом жеребкування розподілили для учасників АТО 128 земельних ділянок біля садівничого товариства «Гудок» для індивідуального дачного будівництва. Учасники АТО до 12 січня подавали відповідні заяви до відділу звернень громадян міської ради. Списки претендентів, а також механізм жеребкування обговорювалися на кількох засіданнях Ради ветеранів АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді. Загалом було подано 425 заявок. В день жеребкування після ще кількох перевірок члени Ради допустили до жеребкування 350 осіб. Інші – 75 осіб були виключені через те, що вони не були прописані в м. Чернігові, мали статус учасника бойових дій, але не мали підтвердження, що вони є учасниками АТО. Також виключили прізвища тих, хто продублювався через те, що вони кілька разів подавали заяви на виділення земельної ділянки. Цього дня автоматично без жеребкування виділені для членів сімей загиблих учасників АТО (2 ділянки), інвалідам І категорії (2 ділянки), інваліду ІІ категорії (1 ділянка).

Депутати Чернігівської міської ради сьогодні на пленарному засіданні затвердили список переможців жеребкування. Відповідно до прийнятого рішення 128 земельних ділянок виділені учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва біля садівничого товариства «Гудок», орієнтовною площею 0,0600 га.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко запропонував депутатам проголосувати за це рішення як за основу, так і вцілому. 38 депутатів проголосували «за» це рішення.

Міський голова привітав всіх ветеранів АТО, членів родин загиблих учасників АТО та сказав:

- Дуже приємно. Хоч у складній дискусії, але самоорганізація учасників АТО дозволила визначити алгоритм прийняття рішення і визначити перелік тих осіб, в тій кількості, в якій розподілялися ці земельні ділянки. Все було неконфліктно, прозоро, запитань ні в сімей, ні в членів Ради учасників АТО не має. Я дуже вдячний за всю роботу, яку ви проводили.

Список учасників АТО, яким надано земельні ділянки для індивідуального дачного будівництва





Читайте також:

У Чернігові для учасників АТО виділили 128 земельних ділянок


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!