Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 січня 2017 р.

У Чернігові протягом тижня перевірятимуть дотримання графіків руху громадського автотранспорту


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У Чернігові з 16 січня працівники управління транспорту та зв’язку міської ради проводять обстеження пасажиропотоків на міських автобусних маршрутах. Це зроблено задля отримання об’єктивної інформації стосовно дотримання графіку руху автобусів.

Про результати інспектування розповів начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Олександр Бєльський. Він надав також акти обстеження, у яких зафіксовані результати перевірок.

За словами Олександра Бєльського, перевіряли роботу автобусів в основному на змінених маршрутах - № 25, № 26, № 17 та № 3, в «години пік», коли найбільша кількість мешканців користувалася громадським транспортом.

- При перевірці дійсно були виявлені проблеми з перевезенням пасажирів. Особливо на автобусному маршруті № 25 «вул. Захисників України – Хімволокно». Це не порушення інтервалів руху, а переповненість більшості автобусів у "години пік". Вчора маршрут обслуговували 16 автобусів. Після цього обстеження з перевізником зустрівся заступник міського голови Олександр Ломако і досягнута домовленість, що відсьогодні кількість автобусів на 25-му маршруті буде збільшена до 20 одиниць. Сьогодні це перевізником зроблено. Тепер інтервал руху там зменшився до 5 хвилин.

На маршруті № 26 «Вул. Волковича – Яцево» працюють 16 автобусів, з інтервалом руху – 5-6 хвилин. В районах вулиць Бєлова, Михалевича, Волковича автобуси справляються. При потребі на цьому маршруті також будуть внесені корективи.

Протягом цього тижня ситуація вивчатиметься й буде визначено оптимальну кількість автобусів та інтервал руху, - пояснив Олександр Бєльський.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради, сьогодні скарг від громадян щодо роботи громадського транспорту надійшло до управління вже менше. Робота ведеться й ситуація під контролем. 

Не виключено, що після всіх перевірок буде затверджений новий - більш чіткий - розклад зі зрозумілим інтервалом руху та з уточненою кількістю автобусів. Він буде опублікований на офіційному сайті Чернігівської міської ради.


 







Прес-служба Чернігівської міської ради

Фото Тетяни Романової з соціальної мережі "Фейсбук"

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!