Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 грудня 2016 р.

У Чернігові відзначили День Збройних Сил України (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Фото № 1

Сьогодні в Чернігові з нагоди Дня Збройних Сил України відбулися урочисті заходи.

Участь у них взяла почесна гостя міста - дружина Президента України Марина Порошенко.

Вона разом з керівництвом області та міста, а також жителями обласного центру поклала квіти у сквері ім. М. М. Попудренка до меморіальної дошки військовослужбовцям Чернігівщини, які загинули в зоні АТО.

Після покладань квітів відбулися урочисті збори в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, присвячені Дню Збройних Сил України, в яких взяли участь військові частини, учасники АТО, члени їх родин.

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих військових.

Під час урочистої церемонії, звертаючись до присутніх, міський голова Владислав Атрошенко сказав:

-    Сьогодні громада і всі українці як ніколи єдині з армією, а рівень довіри до неї - найвищий. Потужна українська армія - це кращі гарантії, ніж будь який Будапештський меморандум. Сьогодні наші хлопці, кращі з кращих, на жаль, гинуть на сході країни, і ми схиляємо голову в пам'ять про них. Ми пишаємося ними і будемо робити все, щоб передавати від покоління до покоління пам'ять про всіх загиблих і про подвиги всіх наших захисників. 

Владислав Атрошенко також зазначив, що міська рада цього року в рамках програми шефської допомоги надала фінансову підтримку трьом військовим частинам. У наступному році місто намагатиметься продовжувати цю традицію.

Міський голова  привітав усіх присутніх зі святом української армії, побажав здоров’я, щастя, впевненості в завтрашньому дні.

За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України військовослужбовці отримали почесні грамоти і відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської ради.

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджено 7-м військовослужбовців.

Подяку Чернігівського міського голови оголошено 8-ми військовослужбовцям.





















Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!