Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 грудня 2016 р.

Про виконання проекту ГО "Аратта" в рамках Програми розвитку громадянського суспільства в м. Чернігові на 2016-2020 роки


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

3 грудня українське суспільство разом зі світовим співтовариством відзначило Міжнародний день інвалідів.

Інвалідність – явище соціальне, уникнути якого не може жодне суспільство. Кожна держава, відповідно до рівня свого розвитку, пріоритетів та можливостей, формує соціальну та економічну політику щодо осіб з фізичними або розумовими вадами. 

З нагоди проведення в Україні Міжнародного дня інвалідів та привернення уваги до людей з обмеженими фізичними можливостями в місті Чернігові інтеграційний Театр «Дивосад» провів виступ особливих артистів у закладі культури мікрорайону Коти м. Чернігова.

Захід проходив за проектом «Крок назустріч» в рамках Програми розвитку громадянського суспільства в місті Чернігові на 2016-2020 роки, який реалізує ЧОБО «Аратта» при підтримці Чернігівської міської влади.

Історія творчості Театру «Дивосад» налічує вже більше 10 років. Колектив постійно представляє Україну та місто Чернігів на Міжнародному конкурсі фестивалів Прекрасних театрів для молоді з особливими потребами, що проходить у місті Тчев (Польща) щорічно.

Керівник Театру Ірина Пісня та її команда у своїй творчій роботі користується елементами комплексного методу - арт-сінтезтерапія. Цей метод заснований на використанні поєднання живопису, віршування, драматургії та театру, риторики і пластики та інші. Це дає можливість будь-якій людині виразити свій внутрішній світ через творчість. Заходами проекту «Крок назустріч» передбачається проведення майстер-класів для ОГС м. Чернігова.


За інформацією Валентини Седячко, керівника проекту «Крок назустріч»


Як повідомлялося раніше, в рамках Програми розвитку громадянського суспільства перемогли 8 проектів, див.

http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8707  


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!