Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 листопада 2016 р.

Міський голова привітав колектив ТРА «Новий Чернігів»

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Вчора, 16 листопада, відзначався Всеукраїнський день працівників радіо, телебачення та зв’язку. Для колективу міського телебачення "Новий Чернігів"- це був звичайний робочий день. З самого ранку журналісти в пошуках цікавих матеріалів. Після ранкової наради кожен журналіст-новинник одержав редакційне завдання. Та окрім роботи були і вітання.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та його заступник Олександр Ломако прийшли привітати весь колектив телеканалу та вручити почесні грамоти міської ради завідуючій відділом технічного забезпечення Оксані Пилипенко та головному бухгалтеру Світлані Гриневич.

Міський голова зауважив, що журналіст стимулює будь-якого посадовця працювати краще, але разом з тим, виконує ще одну важливу місію - виховну. Він також зазначив, що уважно слідкує за роботою телеканалу.

- Я намагаюсь дивитися чернігівське телебачення, адже це комунальне телебачення. Громада міста його фінансує і мене як міського голову дуже цікавить якість програм, які пропонуються, - сказав Владислав Атрошенко.

Колектив міського телебачення "Новий Чернігів" також привітали перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич, заступник голови обласної ради Арсен Дідур та представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в області Ірина Сенченко. Поважні гості порадували не тільки теплими словами, але й вручили колегам почесні грамоти та відзнаки.

Грамоти одержали Олександр Бойправ - технічний директор телеканалу, та автор і ведуча програми "Невідомий Чернігів" Світлана Шеремет, яка ось уже вісім років проводить екскурс в історію, розповідає чернігівцям, чим та як раніше жило наше славетне місто.

Свого часу Ірина Сенченко теж працювала в цьому колективі й вона знає телебачення з іншої сторони, так би мовити з середини. Зараз контролює роботу мовників, але не забуває з чого все розпочиналось.

Дійсно, на «Новому Чернігові» оновився колектив, на щастя є ті, хто продовжує навчати молоді кадри. Так, Ольга Мороз - одна із новачків. За освітою не журналіст, але закохалась в телевізійне життя і зараз працює в команді "Нового Чернігова".

Вцілому на сьогодні в області діє вісім телеканалів стільки ж FM-радіохвиль та три проводові радіо. Не дивлячись на збільшення різного роду інтернет ресурсів, медійники не здають своїх позицій і кожного дня через блакитні екрани або приймачі спілкуються зі своїм глядачем. До того ж «Новий Чернігів» активно готує нові проекти до свого 25-річчя, яке відзначатимуть у грудні.

 

За матеріалами ТРА «Новий Чернігів»


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!