Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 вересня 2016 р.

12 шкільних музеїв Чернігова мають звання «Зразковий музей»

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Відповідно до наказу МОН України від 17 червня поточного року три музеї при ЗНЗ м. Чернігова отримали звання «Зразковий музей». Серед них:

-       Музей «Історія Лісковиці» при ЗНЗ № 4 (керівник Ольга Василівна Коновал)

-       Музей історії навчального закладу при ліцеї № 15 (керівник Світлана Григорівна Лещенко)

-       Музей Бойової слави захисників Вітчизни при ЗНЗ № 34 (керівник Віктор Владиславович Трухан).

За вагомий особистий внесок у формування, дослідження та збереження Музейного фонду України, популяризацію історико-культурної спадщини Чернігівщини керівники музеїв були нагороджені грамотами Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Почесною грамотою нагороджений також Анатолій Вареник – ініціатор створення та засновник музею «Історія Лісковиці» при ЗНЗ № 4 міста.

Для урочистого привітання керівників та вручення дипломів про присвоєння звання «Зразковий» до Чернігова завітав заступник директора з навчально-виховної роботи Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, член Президії Правління Національної спілки краєзнавців України та член Вченої Ради Українського географічного товариства Дмитро Омельченко.

На сьогодні вже 12 музеїв при загальноосвітніх навчальних закладах м. Чернігова, що перебувають у сфері Міністерства освіти і науки України, мають звання «Зразковий музей».

 

 Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!